whitewena Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 Zdravím, mám Peugeot 806 2.0 89kw, auto nechce studene startovat. teple na skrtnuti, po napichnuti na diag to vyhodilo zavadu na cidlu teploty vody. vymenil sem zezadu na motoru hnede 2pin cidlo vody a nic se nezmenilo. je tam jeste modre 1pin cidlo ktere jsem nemenil. muzete mi poradit jestli to muze byt to modre nebo kde hledat zavadu? diky Citovat
Hafity Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 (upraveno) Jestli máš tu možnost proměř obě čidla ohmmetrem.... Někde se tu na fóru válí hodnoty.... Můžou být obě čidla v pořádku a závada v kabeláži.... A neměly by tam být čidla tři Hnědé, zelené a modré.... Myslím, že k jednomu je horší přístup a není moc dobře vidět.... Upraveno 28. srpen 2020 uživatelem Hafity Citovat
whitewena Odesláno 28. srpen 2020 Autor Odesláno 28. srpen 2020 no prave sem myslel ze by tam mělo byt jeste zenele ale nikde sem ho nenasel Citovat
Hafity Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 No zenele tam určo nebude.... Ale zelené by mělo být sice zhruba také v té "oblasti" kde ty druhé dvě, ale spíš až trochu za motorem směrem k přepážce a štekr směrem k rozvodům.... Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 hnede je na rizeni sahar a modre pro budikx, je potreba najit to zelene, musi byt taky na domecku termostatu, ma origo obj. cislo 1920 K9 Hafity ohodnotil 1 Citovat
whitewena Odesláno 1. září 2020 Autor Odesláno 1. září 2020 tak vyřešeno, bylo schovane pod tema 2 jeste, ale vymena na aute nerealna, musel jsem vyndat cele telo termostatu Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.