Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám Peugeot 806 2.0 89kw, auto nechce studene startovat. teple na skrtnuti, po napichnuti na diag

to vyhodilo zavadu na cidlu teploty vody. vymenil sem zezadu na motoru hnede 2pin cidlo vody a nic se nezmenilo.

je tam jeste modre 1pin cidlo ktere jsem nemenil. muzete mi poradit jestli to muze byt to modre nebo kde hledat zavadu? diky  

Odesláno (upraveno)

Jestli máš tu možnost proměř obě čidla ohmmetrem.... Někde se tu na fóru válí hodnoty.... Můžou být obě čidla v pořádku a závada v kabeláži....

A neměly by tam být čidla tři :myslim Hnědé, zelené a modré.... Myslím, že k jednomu je horší přístup a není moc dobře vidět....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

No zenele tam určo nebude.... :D  Ale zelené by mělo být sice zhruba také v té "oblasti" kde ty druhé dvě, ale spíš až trochu za motorem směrem k přepážce a štekr směrem k rozvodům.... 

Odesláno

hnede je na rizeni sahar a modre pro budikx, je potreba najit to zelene, musi byt taky na domecku termostatu, ma origo obj. cislo 1920 K9 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...