Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 18 hodinami, HonzaZ napsal:

Vandal002: myslím, že se nastavuje oboje, jak budíky tak obrazovka. Při rozsvícených hlavních světlech nastavuješ jas noční  a při denním svícení denní jas.

Výborný nápad a funguje. To jsem v manuálu nenašel. Je to tak: se zhasnutými světly reaguje pouze centrální obrazovka, s rozsvícenými světly reagují obě.

• O 3 týdny později...
Odesláno
V 17. 8. 2020 at 22:50, MJSytic napsal:

Ale to, že na displeji svítí nějaká rychlost neznamená, že je ta rychlost zařazená a převodovka nejede na "neutrál" :myslim  Já s tou AT8 nemám zase tolik najeto (cca tis km), ale nepřišlo mi, že bych v tomhle směru zaznamenal nějaký rozdíl v chování oproti AM6/AT6 :myslim  Ještě mě napadá, není ten režim plachtění dostupný jen u aut s benzínovým motorem?

Ano, máte pravdu, omlouvám se. Trvalo mi to dlouho (přes 10 000 km), ale už to umím!

Plachtění:

Nastaven jízdní režim ECO. Při vypnutí tempomatu brzdí motorem. Pak klepnutím na plynový pedál mu dáte najevo, že má jet a ne brzdit. Otáčky klesnou na 800 a auto přestává snižovat rychlost a "plachtí". Na displeji sice zůstává číslo rychlostního stupně, ale jede na neutrál. Při prvním kliknutí na pádlo "-" zařadí a zase brzdí motorem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...