jara.zemek Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 Zdravím Vás pežoťáci, na mém P307 sw, 1.6, benz., rv 2002 mi blbne zamykání předních dveří u spolujezdce. V devíti případech z deseti se tyto dveře nezamknou. Ostatní ano. Zámek jsem vydoloval ze dveří, mechanicky se zdá v pořádku - oddělal jsem všechna ozubená kolečka, páky i pružiny, co šly, promazal a složil zpět. Po zapojení do konektoru jde vždy 2x zamknout, pak už zase nereaguje. Do těla zámku se bojím dostat, protože jsou na kovové části takové ty zámečky, které se s mým štěstím při odehnutí ulomí. Poradí mi někdo, jak zámek otestovat, opravit nebo ho mám raději vyměnit? Zatím jsem zamykání vyřešil odmontováním táhla od venkovní kliky - to je ovšem nepohodlné, protože dveře spolujezdci musím otvírat já zevnitř Citovat
Guest Pety Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 Osobně bych nejdřív šel po drátech, co do těch dveří vedou. Citovat
Lukas.407 Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 Je divne ze to jde po pripojeni konektoru VZDY presne 2x, potom ne. Ne vickrat, ne minkrat... Citovat
jara.zemek Odesláno 26. červenec 2020 Autor Odesláno 26. červenec 2020 (upraveno) Jo jo, přesně dvakrát. Proto jsem to začal řešit tady na fóru a vzdal to řešit svépomocí. Upraveno 26. červenec 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 A co diagnostika? Hlásí něco? ten fakt, že to dělá 2x je divný, kabely bych určitě zkontroloval, čistě náhodou, vodu v BSI můžeš vyloučit? Aby tam nebyl nějaký kraťas. Citovat
Jiří Štich Odesláno 28. červenec 2020 Odesláno 28. červenec 2020 (upraveno) Já osobně bych to viděl na mechanický problém. Jako kdyby jedno ozubené kolo bylo obroušené. Zamkne dokud má dobré zuby a jak dojede na obroušené už nezabere. Upraveno 28. červenec 2020 uživatelem Jiří Štich Citovat
307rg Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 Kým neprehodíš zámok (nový, používaný z vrakoviska s možnosťou vrátenia alebo zapožičaný od známeho) alebo kým neotvoríš ten svoj problémový, asi ťažko zistíš v čom je problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.