Xander Cage Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Xander Cage Akorát se to dost špatně ohřívá a netopí... :-( a zkousel si sahnout na trubky co vedou k radiatoru topeni pod palubku ? jak jsem ti radil v jinem threadu ? No zkoušel jsem to, a trubky jsou obě stejně horké, ale na obouch udržím ruku Citovat
rimmer Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Tak vidis..takze by to melo teply vzduch foukat...jinak pri provozni teplote na tom zarucene ruku neudrzis, takze tam mas treba tak 50 stupnu, coz je malo. Kazdopadne i tak by to melo neco foukat. Jeste z leve strany stredoveho panelu je nad plynovym pedalem schovane namontovane zboku na stredoevm panelu servo..velikosti cca velke krabicky od zapalek..mozna vetsi. Jestli se ti to poradi najit..je potreba sundat kryt nad pedalama a da se tam nahmatat rukou, tak kdyz zacnes menit teplotu na max. a minimalni, mel bys v ruce citit, ze v tom neco bzuci. Je to servo na ovladani klapy. pokud to ucitis tak by i tohle melo fungovat... Citovat
Freedy Odesláno 13. březen 2007 Odesláno 13. březen 2007 Na kolik se ti to ohřejvá? dost často se stává že tyhle 2,5 tak zv. uvařej termostat a zůstává pak stále otevřenej a motor se chladí stále. Normální teplota je 90 až 95st. Pokud je udělaný těsnění nebo hlava tak ti to dokáže vyházet klidně všechnu vodu z přepadky. Citovat
Xander Cage Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 No ohřívá se to děsně dlouho, ale to je prý u dieselu normální, je to pravda, třeba ráno, než se to ohřeje na těch 85 stupnu, tak to trvá třeba 20 km. Jinak teplota drží do těch 95 stupnu. Citovat
Freedy Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 já taky když od nás jedu tak potřebuju tak 10- 12 km na to abych to ohřál. Musel jsem jak už někdo psal taky jednou vyndat motorek co ovládá klapky u topení protože nechodil a stačilo ho pro mazat a vrátit. Citovat
rimmer Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Původně zaslal: Xander Cage No ohřívá se to děsně dlouho, ale to je prý u dieselu normální, je to pravda, třeba ráno, než se to ohřeje na těch 85 stupnu, tak to trvá třeba 20 km. Jinak teplota drží do těch 95 stupnu. 20km ? to je hodne prehnane. Ted rano kdyz byva kolem nuly se mi to na provozni 80+ ohreje tak za 6-9km. A to nechapu, protoze 2.5ka je docela topivy motor. Citovat
KUBBACHER Odesláno 14. březen 2007 Autor Odesláno 14. březen 2007 Jak píše Xander, že to dokáže vybublat při 95st., když je udělaná hlava či těsnění, tak tomu musím oponovat, přes léto na dálnici, když jedu k dvoustovce a do kopce tak vaří i přes 100 st. nevybublal, celkově s tím není problém mluvím za své auto, ale co se týká toho zahřátí s tím souhlasím, trvá mi to i 10 km než to zahřeju na 90st., ale styl mé jizdy je do dvou tisíc otáček než se zahřeje, jinak topí to rychle na to nedám dopustit a to i když jsem měl prasklou hlavu!!! Jinak včera mi pěkně držel 90 stupňů, ale s blížícím se létem bude asi hůře.:bojim Citovat
Xander Cage Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 No k tomu topení, dneska jsem zjistil, že na té jedné přívodní trubce ruku skoro neudržím, ale ta druhá je chladnější, tam se ruka udržet dá, ještě musím zkusit ten motorek té klapky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.