GROM Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Zdravím, když sem dojížděl k baráku,prošlápl sem pedál až na zem a pak se už vracel jen na pružině a samozřejmě,spojka nefungovala,takže lanko. Ale ta cena-za lanko 900kč a prý víc,jak hodina práce v servisu,to je šílený. Nemáte někdo radu,jaký jiný by tam pasovalo??? A co výměna,dokáže to i průměrný člověk??? Já spíš compy než autííí,ale říkám si,třeba to zvládnu. Je k tomu přístup??? Ps:306 1,9TD r.v. 94 Díkas všem za radu-mějte se O.K. Citovat
oddie Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Co na tom má být šíleného? Jo, dokáže to průměrně šikovný člověk - akorát to napoprvé bude asi dělat poněkud déle. A pokud se ceny týče - jo, rozhodně je třeba na tom ušetřit nějakou stovku a namatlat tam něco, co za chvíli prdne znovu, a nebo co se bude zadírat a chodit ztuha. A pak si hlavně nezapomeňte stěžovat, jak jsou ty Peugeoty blbý, když jim chodí těžce spojka :/ Citovat
GROM Odesláno 24. březen 2006 Autor Odesláno 24. březen 2006 lol,to já nikdy-mě chodí pežoutek dobře Zvláš?,po skvěle odvedené repasi nápravy na Harfe... u Vás-lol Díkas,za radu... Asi to tedy radši nechám na origo -mno Citovat
oddie Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 U mě asi těžko, nejsem servis ani nebydlím na Harfě... Citovat
dusang Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Ake spojkove lanko teda? Jedine original zo znackoveho servisu alebo bude stacit aj Bendix, Lucas, Pimax, ...? Nechcem za kazdu cenu usetrit, ale ak napriklad PSA montuje lanka Bendix, tak naco lanko preplacat v znackovom servise? Citovat
oddie Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Bendix, PEX. Kupovat cokoliv ve značkovém servisu je blbost, pokud to prodávají i normální obchody. PEX lanko spojky na 306 1,9TD mmch. v Benexu stojí téměř litr, takže ta cena sedí. Citovat
GROM Odesláno 24. březen 2006 Autor Odesláno 24. březen 2006 Hej,myslel sem obecně Prahu-to ke komentáři k Oddiemu. Jinak,právě o to mi jde-jaký lanko koupit,aby nestálo 900kč,tedy pokud jsou levnější. A jinak dál-asi je to divný,ale ptal sem se na motnáž toho lanka proto,že nejsem automechanik a prostě sem chtěl vědět než do toho půjdu,jestli to má cenu zkoušet nebo je to oprava pro znalce. Jinak díkas za rady oběma... Citovat
GROM Odesláno 26. březen 2006 Autor Odesláno 26. březen 2006 Zdravím, tak lanko je dobrý,ale ten plastovej váleček na pedálu,co drží lanko,se \"obrousil\"tím válečkem na konci lanka,čímž zvýšil tu drážku a lanko volně klouže. Otázka:ten plastový váleček,co je na pedálu-ten je součástí spojkovýho lanka nebo se dá koupit samostatně??? Myslím nový. Já jen,jestli mám shánět na vrakáči. Díkas mooooc za každou radu Citovat
GROM Odesláno 27. březen 2006 Autor Odesláno 27. březen 2006 Tak sem volal snad do všech servisů a prodejen kolem Havl.Brodu a nikde nedá sehnat ten plastovej kus,co se do něj cpe lanko a z druhý strany se zahákne na pedál. Potřebuju poradit,jetli se dá vůbec někde koupit nebo musím celý lanko. Díkas všem za rady.... Citovat
starter Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 jestli myslíš takovej ten obdélníček tak ho maj v pežotu a v benexu, taky sem ho řešil Citovat
GROM Odesláno 27. březen 2006 Autor Odesláno 27. březen 2006 Zdar,předem díky za radu,ale teď sem jezdil v Brodě a Humpolci po autorizovaných i normálních servisech a prodejnách a na 306 je ten plast jiný než na 405 405 má ten háček a díru dovnitř toho plastu.306 má ten hranolek trošku jinak řešený.Zvrchu zahákneš do drážky váleček a z druhý strany dáš na háček pedálu. Mno a mě se na konci(od lanka) ta drážka na váleček prodřela až ke konci,takže lanko vyjíždí ven-takže v háji. V Humpolci v Peugeotu(mimochodem,fopravdu ochotný lidi),tak tam mi po dlouhým hledání našli,že je to součást pedálu a ten stojí 1900kč Takže vrakáč a zatím musí stačit \"domácí\"oprava. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.