pigi.jakub Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Zdravím všechny koupil jsem si autorádio Panasonic CQ-C1301NE zapojil a hrajou mi jen reproduktory vepředu jak mám udělat aby hrály i vzadu nějakým lehkým způsobem děkuji.Mám Peugeot 406 Break 1.9TD Citovat
pigi.jakub Odesláno 22. březen 2006 Autor Odesláno 22. březen 2006 Ty reproduktory tam nemusí vubec být??Jestli jsem to pochopil správně?? Citovat
P607Olda Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Já jsem to taky tak pochopil, tak se zítra mrkni u sebe - prý je to vidět skrz. Ve firmě máme 406 ročník 03, ta myslím má zadní repro, ale starší TD možná ne:myslim Citovat
pigi.jakub Odesláno 22. březen 2006 Autor Odesláno 22. březen 2006 Nedá mi to spá jdu se tam juknout pak dám vědět jestli tam je či ne. Citovat
pigi.jakub Odesláno 22. březen 2006 Autor Odesláno 22. březen 2006 Tak už jsem zpět a musím konstatovat že jsme to pochopily dobře repro tam není jen káble vidím.Takže teď budu řešit jaké repro koupit poradíte někdo?? Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 Tak nejdřív musíš vyřešit jaké repro se ti tam rozměrově vejde (tím se ti výběr velmi omezí..) Ja muzu doporucit třeba tyto http://dexon.602portal.cz/cgi-bin/wbcgi.exe/system602/dexon/shop.htw?kod_skupiny=1 ale fakt nevím, jestli tam budou pasovat. Musíš nejdřív zjistit jaký tvar a velikost. TY Dexony jsem měl v minulém autě a super, pioneer jsou taky good. Citovat
mk405 Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 pigi.jakub: napiš rozměr toho repra a cenu do které se chceš vejít, pak ti uřčitě někdo poradí jinak dexony nedoporučuji (ikdyž jsem je jako první měl taky) jeknak nehrají tak dobře a jednak se časem dost rozpadají, viděl jsem i fotky s uškvařenejma membránama od sluníčka, dost často se i odlepuje závěs Citovat
pigi.jakub Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 Jo dexony jsem měl taky v mém prvním autě ze začátku good ale moc dlouho nehrály otec rostřelil auto:bojim.A pak jsem je střelil potřeboval jsem vatu na auto.Podívám se na ty rozměry a napíši.No cena, tam asi pujdou nějaké malé repra tak 1000 - 1500Kč asi bych dotoho dal. Citovat
mk405 Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 jo v tý cene něco vyberem, myslím i lepší než dexon, pak napiš ten rozměr:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.