stefik.p Odesláno 4. červen 2020 Odesláno 4. červen 2020 (upraveno) Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na váš názor. Mám dlhšie problém s tým že sa mi 2x zapchal DPF filter. V mojom servise s tým nevedeli nič spraviť lebo mali problém sa pripojiť s diagnostikou na auto. Vyhľadal som preto auto elektrikára aby a v skratke ten mi podela že filter sa mi upcháva preto že podla diagnostiky mám nefunkčný snímač na uzávere nádrže, čerpadlo aditívovania paliva a snímač hladiny adtív. Z týchto informácií zhodnotil že Málo pravdepodobné že by všetky tieto veci boli naozaj pokazené. A povedal že podľa neho môže byť vadná "riadiaca jednotka aditívovania". Chvíľku som sa jeho tvrdením zapodieval ale doteraz sa mi nepodarilo zistiť či niečo ako "riadiaca jednotka aditívovania" v mojom aute skutočne existujú. Nakoniec som to vyriešil takže som išiel do originál Peugeot servisu. Tam mi spravili diagnostiku a povedali že jediné čo je pokazené je teplomer výfukových plynov a snímač deferenčného tlaku a samozrejme že treba vymeniť DPF filter. Všetky tieto závady som odstránil a išiel som na diagnostiku ešte raz (pre istotu. Nechcel som riskovať že sa to zase zápcha). Po ďalšie diagnostike zistili že ďalej je nefunkčný snímač na uzávere nádrže a čerpadlo aditívovania paliva. A otázka teda je čo tým ďalej? Čo keď mal ten autoelektrikár pravdu a výmena týchto častí nepomôže. Alebo majú v Peugeote pravdu a jediný spôsob je vymeniť tieto časti. Info o aute: P 807 79kW Diesel 2003 VIN : 13051846 Upraveno 4. červen 2020 uživatelem stefik.p Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. červen 2020 Odesláno 4. červen 2020 kdyz nemas signal o otevreni nadrze tak neaditivuje ale test akcnich prvku a kontrola jestli je snimac funkcni se jiste spravily ze ?? Citovat
stefik.p Odesláno 4. červen 2020 Autor Odesláno 4. červen 2020 Nooo to neviem čo presne robili v servise. Citovat
matvejson Odesláno 21. září 2021 Odesláno 21. září 2021 (upraveno) A otazka, ako signalizuje otvorene veko nadrze? Mne to nesignalizuje nic ked je otvorene alebo som si nevsimol zeby niekde nieco hubovalo... Upraveno 21. září 2021 uživatelem matvejson Citovat
Agrafik Odesláno 21. září 2021 Odesláno 21. září 2021 V autě to nic nesignalizuje, ani nehubuje. Citovat
matvejson Odesláno 21. září 2021 Odesláno 21. září 2021 Aha, tak uz viem preco mi to nehubuje ked v aute nic nesignalizuje Citovat
Libi Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 Můžu v det jestli někdo řešil podobný problém? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.