Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím nedávno mě vyhodili z STK kvůli nesoumernosti na zadních bubnech.

sundal jsem oba, abych vyzjistil co a jak a levé které nebrzdilo mělo seklý samostav, ten jsem vyndal, rozhybal očistil namazal dal zpět, a k tomu jsem ještě vyměnil komplet trubičky co jdou dozadu. Po montáži jsem vše odvzdusnil a kolo mi když jsem to měl na heveru s nastartovanym motorem brzdilo dobře.

Po projetí a brzdění na štěrku to kolo furt neflokuje a nechová se jak to druhé. Jak kdyby to nemělo ten správný tlak..

Odesláno

206ka má v zadních brzd. válečcích integrované zátěžáky :myslim, nedá se s tím nic dělat--opravit--, leda vyměnit válec za nový

ale ještě si tu informaci ověř, už si to nepamatuju přesně

Odesláno

Valecek jsem dával novej, ale nevadí ze jsem ten samostav nesteloval? Dal jsem ho zpět a doufal jsem ze se to srovná a ono nic :D zkusím je prohodit a uvidím jinak si to už nedokážu vysvětlit

Odesláno

To záleží jaký máš typ samostavu.... U některého se musí provést základní seřízení.... Nemáš fotku?

Odesláno (upraveno)

Takže musíš udělat základní seřízení.... Mělo by to jít dírou pro kolový šroub v nasazeném bubnu.... 

Upraveno uživatelem Hafity

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...