Guest MilaS Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Nechci tady být za chytrého, ale přece jen - neděle se skloňuje podle slova \"nůše\", takže v neděli jako v nůši, na konci měkké i. A k výrazu \"hold\" jsem našel ve slovníku: HOLD = 1. okázalý projev úcty, 2. výkupné, vynucený poplatek ve válce. HOLT = (rovněž \"halt\") inu, zkrátka, dobře. Takže jen na okraj, pro ty, co často na těchto stránkách \"holdují\" Citovat
Gotrek Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Jinak, strasne se tesim, az bude prvni slunicko, vytahnu Milacka pred garaz a pomuchlame se s lestenkou :D Že by miss mokré tričko??? To by mohly být zajímavé fotky... Citovat
AKCZ Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Ale nez to opada mas o metr sirsi a delsi auto Milo Netop .. Chtit muzes ale zimni zajizdeni necham Oplikovi Citovat
Netopýrka Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Gotrek: no nefim nefim...na to myti si beru kolegovi monterky, akorat jsou mi kapku vetsi, rozkrok mam nekde u kolen a do toho vaku na brise by se mi vesla cela klokani rodinka :D Vypadam jak z ustavu socialni pece, nekde si to kolega fotil, ale nemam k dispozici :) Ale tak jestli chces, tak ti fotku pak udelam a poslu :) Vojto, no to se mas, kdyz mas dve auta, ja bych je asi neuzivila.... Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 no chet jsem dat taky fotku meho autista jak vypada v tomto obdobi,ale pak jsem si rekl ze me jeste smrdnete ze se o nej nestaram,ale jak vydim auto vvyttyho tak se za nic stydet nemusim!jinak tydy rano taky uplne bilo,hned ma clovek spatnou naladu!! Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2006 Autor Odesláno 22. březen 2006 no ja auto pres zimu normalne nemeju, ale kdyz uz se uspinim i pri nastupovani a otvirani dveri, je neco spatne takze aspon trosku to zrejme bude chtit, leda by prisly deste a auticko se umylo samo Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2006 Autor Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: oni no chet jsem dat taky fotku meho autista jak vypada v tomto obdobi,ale pak jsem si rekl ze me jeste smrdnete ze se o nej nestaram,ale jak vydim auto vvyttyho tak se za nic stydet nemusim!jinak tydy rano taky uplne bilo,hned ma clovek spatnou naladu!! a to ja se o nej staram, ale mejt ho ted nebudu nerad delam zbytecnou praci... max. o vikendu oplachnout wapkou, abych se neuspinil kdyz kolem projdu Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 no asi tak,vostrikam to hadici,malem mi upadnou prsty jak je mam zmrzli a pak se mi nikam nechce jet,pac vim,ze jsem to delal na nic!! Citovat
Netopýrka Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Ja jezdim do Libeznic za 100 to mam i s omytim kol a voskem, takze mam krasavce nabklejskanyho natotata...naposledy myt patek pred odjezdem na hory....celou cestu cistonky auticko, zamatlalo se az v pondeli cestou do prace Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 skoda penez i pro ten nadhernej pocit cistoty!!jinak je mozna lepsi kdyz si to ja oplachnu za 10 korun vapku a je to taky cisty!! Citovat
Aluška Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: MilaS Nechci tady být za chytrého, ale přece jen - neděle se skloňuje podle slova \"nůše\", takže v neděli jako v nůši, na konci měkké i. A k výrazu \"hold\" jsem našel ve slovníku: HOLD = 1. okázalý projev úcty, 2. výkupné, vynucený poplatek ve válce. HOLT = (rovněž \"halt\") inu, zkrátka, dobře. Takže jen na okraj, pro ty, co často na těchto stránkách \"holdují\" Nůše???? My se ve škole učili podle růže, tak nevím, že bych byla už tak stará a nějak se to změnilo :myslim ?? Citovat
Béďa Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: MilaS Nechci tady být za chytrého, ale přece jen - neděle se skloňuje podle slova \"nůše\", takže v neděli jako v nůši, na konci měkké i. A k výrazu \"hold\" jsem našel ve slovníku: HOLD = 1. okázalý projev úcty, 2. výkupné, vynucený poplatek ve válce. HOLT = (rovněž \"halt\") inu, zkrátka, dobře. Takže jen na okraj, pro ty, co často na těchto stránkách \"holdují\" Nůše???? My se ve škole učili podle růže, tak nevím, že bych byla už tak stará a nějak se to změnilo :myslim ?? No taky se mi ta \"nuse\" nejak nezda ale nevim Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 jj byla nuse,moje babicka si to pamatuje.......... Citovat
Hadra Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: MilaS Nechci tady být za chytrého, ale přece jen - neděle se skloňuje podle slova \"nůše\", takže v neděli jako v nůši, na konci měkké i. A k výrazu \"hold\" jsem našel ve slovníku: HOLD = 1. okázalý projev úcty, 2. výkupné, vynucený poplatek ve válce. HOLT = (rovněž \"halt\") inu, zkrátka, dobře. Takže jen na okraj, pro ty, co často na těchto stránkách \"holdují\" Nůše???? My se ve škole učili podle růže, tak nevím, že bych byla už tak stará a nějak se to změnilo :myslim ?? spíš mladá... Citovat
Guest MilaS Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: MilaS Nechci tady být za chytrého, ale přece jen - neděle se skloňuje podle slova \"nůše\", takže v neděli jako v nůši, na konci měkké i. A k výrazu \"hold\" jsem našel ve slovníku: HOLD = 1. okázalý projev úcty, 2. výkupné, vynucený poplatek ve válce. HOLT = (rovněž \"halt\") inu, zkrátka, dobře. Takže jen na okraj, pro ty, co často na těchto stránkách \"holdují\" Nůše???? My se ve škole učili podle růže, tak nevím, že bych byla už tak stará a nějak se to změnilo :myslim ?? jj nůše, my se ještě učili \"žena, nůše, píseň, kost\", \"pán, hrad, muž, stroj\" a město, moře, kuře, stavení\". takže seš ještě moc a moc mladá . Citovat
Guest MilaS Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: oni jj byla nuse,moje babicka si to pamatuje.......... Díky:D:D:D Citovat
Guest MilaS Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: AKCZ Ale nez to opada mas o metr sirsi a delsi auto Milo Musíš jezdit v Praze po kostkách a po kvalitních polních cestách v okolí Prahy (např. Mašinka může potvrdit tady) a ono se to oklepe:D. [upravil dne 22.3.06 MilaS] Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: MilaS Původně zaslal: oni jj byla nuse,moje babicka si to pamatuje.......... Díky:D:D:D haha sorry....... Citovat
Aluška Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Hadra Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: MilaS Nechci tady být za chytrého, ale přece jen - neděle se skloňuje podle slova \"nůše\", takže v neděli jako v nůši, na konci měkké i. A k výrazu \"hold\" jsem našel ve slovníku: HOLD = 1. okázalý projev úcty, 2. výkupné, vynucený poplatek ve válce. HOLT = (rovněž \"halt\") inu, zkrátka, dobře. Takže jen na okraj, pro ty, co často na těchto stránkách \"holdují\" Nůše???? My se ve škole učili podle růže, tak nevím, že bych byla už tak stará a nějak se to změnilo :myslim ?? spíš mladá... Já se mám, jsem ještě mladá :D . Zní to dobře, ale někdy si tak už bohužel nepřipadám . Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 tak jsem na to nemohl koukat a sel jsem to teda umejt a zjistil jsem ze mam auto pekne od kaminku,jeste aby ne kdyz sem videl cim to letos sypali! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.