Lin Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Lin Tak jdu se k tomu vyjádřit... za 1. mě udivuje jak ste sprostý si vzít fotky z jinýho klubu a kritizovat, za 2. auto sem koupila v tomhle stavu, ten člověk co ho dělal musel bejt vypatlanej, opilej magor, protože je to tak prasácky udělaný až to není možný a za 3. má to svojí výhodu v tom že si na tom autě udělám věci sama a budu spokojená co sem z toho udělala bez ohledu na to jestli to trvá měsíc nebo 2 roky, pořád je lepší si trochu máknout než si koupit dobrý auto seriový a pro ty co tomu moc nerozuměj jak na to tak už i hotový a nebo si za to zaplatěj aby jim tam dodělaly věcí, takovejch lidí znám hromadu... tuning není jenom o tom aby bylo všechno dokonalý a rychlý, chce to čas a i s plechovky může bejt luxus tak se zklidněte... to by bylo snad všechno Tak se teda taky vyjádřím...1.Problém podle mě není to že je to prasácký udělaný,podle mě hlavní problém je ,že vubec nějaký prase\"tuní\"takový vrak a pak má ještě drzost to nabízet někde jinde k prodeji než na vrakovišti,to že si to koupila to už je věc jiná,každopádně pro mě nepochopitelná,ale samozřejmě tvoje!!!2.Nelíbí se mi proč tak opovrhuješ sériovými vozy!jakákoliv sportovní verze nějakého typu auta,jakékoliv automobilky je dovolím si tvrdit nesrovnatelně hezčí,opticky vyváženější,dobově ladící,než většina rádoby\"tuning car\"v ČR!Chceš mi říct že tvuj kadett je hezčí než seriové GSI??(pokud to teda je GSI)Jestli ano sorry ale máš hodně zvrhlý vkus!!Uznávám profesionální tuning(kterého je u nás pomálu),nejčastěji na západ od našich hranic,uznávám,ale neříkám že se mi líbí!!!Má představa o tuningu jsou pořádná kola a upravy motoru podvozku atd...žádné trapné lambo doors,hudba jak na apokalypse,spojlery typu Robert Bezouška doporučuje,atd...u mě bývá pravidlem že se jedu na český tuning sraz spíš zasmát tuzerům a pozorovat jak stale posunují práh amatérnosti nevkusu a drzosti...na tvém místě bych si koupil 105...taky hrůza ale alespon nebije do očí...muj názor je že normlální člověk z tebe bude mít prdel...na STK dvojnásob!!Jinak je v pohodě si koupit šrot a vrážet do něj prachy...nebylo by lepší koupit kadetta v dobrém stavu a pracovat na něm??Asi tě to nebude zajímat ale já bych si nikdy auto vytuněné někým jiným nekoupil...pro mě je tuning osobní věc...Myslím si že být tunerkou za každou cenu není to pravé ořechové:rolljinak přeju hodně štěstí v galejích(opravách)tvého Adama Opela:papa [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] Takovýhle trapáky miluju který strkaj nos do toho do čeho jim nic není. Proti seriovejm autům nic nemám ale proti blbosti lidí jo a ještě se nauč význam slova TUZING a pak teprv něco můžeš říkat. Tohle auto má akorát zamračenou kapotu, zavařený kliky a pátý dveře a to vertikální otevírání dveří jinak nic a je moje věc jak ho vytunim nebo ne, kolik do něj budu investovat atd. Tak si najdi jiný zájmy a neser se do mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Sova Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 tak sem to dostal sežrat i s navijákem Citovat
Devilstorm306 Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Lin Takovýhle trapáky miluju který strkaj nos do toho do čeho jim nic není. Proti seriovejm autům nic nemám ale proti blbosti lidí jo a ještě se nauč význam slova TUZING a pak teprv něco můžeš říkat. Tohle auto má akorát zamračenou kapotu, zavařený kliky a pátý dveře a to vertikální otevírání dveří jinak nic a je moje věc jak ho vytunim nebo ne, kolik do něj budu investovat atd. Tak si najdi jiný zájmy a neser se do mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No tak to tady tak čtu, a dovolím si tady taky reagovat. Nevim kdo se tady do koho teda naváží, ale drsnější výrazy tady používáš jen ty. Jinak k tvému vozu- že je to vrak to popřít nemůžeš, a jestli ho dokážeš dát do dobrého technického stavu, tak klobouk dolů, protože to bude stát majlant. A taky si myslim, že slovo tuzing se na tu zelenou obludu co je na fotkách i hodí. To ale neznamená, že z toho nemůžeš udělat něco pořádneho. Ale tady se taky řeší, jestli to za to stojí. A taky by mě zajímalo co VŠECHNO si zvládneš opravit na tom autě sama, když to tady tak prohlašuješ. Protože tuning začíná tim, že auto uvedeš do dokonalého technického stavu, a ne, že se vrak zabalí do metráku kitu a pak se mu dá výrazný lak( neřikám, že to u tebe tak bude). A to že si někdo nechá udělat odborný tuning u specializované firmy, je podle mě lepší než to lepit doma na koleni. Jinak když už tu chceš rozlišovat slova tuzing a tuning, tak bych si dovolil říct slovo styling, protože to je co si nejspíš představuješ pod slovem tuning. Tuning znamená upravovat- motor, podvozek, brzdy... Ale to ty podle mě dělat nikdy nebudeš, protože u toho, se bez pomoci odborníku z těch firem, nad kterými tady ohrnuješ nos, neobejdeš (když nechceš skončit fiaskem). U stylingu to je jednoduší, a když je to někoho koníček, proč ne. I když to už pak neni moc auto na ježdění, ale na ukazování. A taky musí mít člověk nápad, vkus, estetické cítění a hlavně musí umět, aby nevznikla plácanina(tuzing). Tak si nepleť pojmy z dojmy a přístě více ůcty k ostatním. Každý si může říct svuj názor, a od toho tu je diskuze. Když se ti nelíbí tak ji nečti, a když chceš reagovat, tak věcně a nikomu tu nenadávej. Citovat
Lin Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Devilstorm306 Původně zaslal: Lin Takovýhle trapáky miluju který strkaj nos do toho do čeho jim nic není. Proti seriovejm autům nic nemám ale proti blbosti lidí jo a ještě se nauč význam slova TUZING a pak teprv něco můžeš říkat. Tohle auto má akorát zamračenou kapotu, zavařený kliky a pátý dveře a to vertikální otevírání dveří jinak nic a je moje věc jak ho vytunim nebo ne, kolik do něj budu investovat atd. Tak si najdi jiný zájmy a neser se do mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No tak to tady tak čtu, a dovolím si tady taky reagovat. Nevim kdo se tady do koho teda naváží, ale drsnější výrazy tady používáš jen ty. Jinak k tvému vozu- že je to vrak to popřít nemůžeš, a jestli ho dokážeš dát do dobrého technického stavu, tak klobouk dolů, protože to bude stát majlant. A taky si myslim, že slovo tuzing se na tu zelenou obludu co je na fotkách i hodí. To ale neznamená, že z toho nemůžeš udělat něco pořádneho. Ale tady se taky řeší, jestli to za to stojí. A taky by mě zajímalo co VŠECHNO si zvládneš opravit na tom autě sama, když to tady tak prohlašuješ. Protože tuning začíná tim, že auto uvedeš do dokonalého technického stavu, a ne, že se vrak zabalí do metráku kitu a pak se mu dá výrazný lak( neřikám, že to u tebe tak bude). A to že si někdo nechá udělat odborný tuning u specializované firmy, je podle mě lepší než to lepit doma na koleni. Jinak když už tu chceš rozlišovat slova tuzing a tuning, tak bych si dovolil říct slovo styling, protože to je co si nejspíš představuješ pod slovem tuning. Tuning znamená upravovat- motor, podvozek, brzdy... Ale to ty podle mě dělat nikdy nebudeš, protože u toho, se bez pomoci odborníku z těch firem, nad kterými tady ohrnuješ nos, neobejdeš (když nechceš skončit fiaskem). U stylingu to je jednoduší, a když je to někoho koníček, proč ne. I když to už pak neni moc auto na ježdění, ale na ukazování. A taky musí mít člověk nápad, vkus, estetické cítění a hlavně musí umět, aby nevznikla plácanina(tuzing). Tak si nepleť pojmy z dojmy a přístě více ůcty k ostatním. Každý si může říct svuj názor, a od toho tu je diskuze. Když se ti nelíbí tak ji nečti, a když chceš reagovat, tak věcně a nikomu tu nenadávej. No já si nezačala, ale vzhledem k tomu že je tady nějakej pošahanej zoufalec kterej si bere někoho úplně cizího fotky a ještě z jinýho klubu tak to teda pardon to mi nepřijde normální... a na hlavu si teda srát nenechám... Citovat
Béďa Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Lin No já si nezačala, ale vzhledem k tomu že je tady nějakej pošahanej zoufalec kterej si bere někoho úplně cizího fotky a ještě z jinýho klubu tak to teda pardon to mi nepřijde normální... a na hlavu si teda srát nenechám... bylo to uvedeno jako odstrasujici pripad ne proto aby te nekdo chtel nejak urazit a na..t. Nic osobniho. Tim ze tady zacnes delat tlaky tak nic nevyresis. Co clovek, to nazor!! Citovat
Lin Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Lin No já si nezačala, ale vzhledem k tomu že je tady nějakej pošahanej zoufalec kterej si bere někoho úplně cizího fotky a ještě z jinýho klubu tak to teda pardon to mi nepřijde normální... a na hlavu si teda srát nenechám... bylo to uvedeno jako odstrasujici pripad ne proto aby te nekdo chtel nejak urazit a na..t. Nic osobniho. Tim ze tady zacnes delat tlaky tak nic nevyresis. Co clovek, to nazor!! no na to že sem někdo koho vůbec neznáte je to fakt úžasný, znám spoustu lidí který i s horších aut udělaly dobrý tak mě nechte na pokoji, já sem ho takhle koupila a co s nim bude dál je moje věc... i ženská to může umět vytunit... Citovat
Béďa Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Lin: nikdo tu nic nerika o tom ze by zenska neumela vytunit sve auto. \"Znam spoustu zen ktere tuni ale vetsinou cizi auta (vtip) \" [upravil dne 24/5/2006 Béďa] Citovat
Sova Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Neříkají ti náhodou \"Lin velké vosí hnízdo\"??zkus se ovládat ve svých příspěvcích,já na tebe žádnou operaci barbarossa nechystal;)nebo na tebe někdo zavolá hasiče!Jestli máš problémy s asertivitou možná si měla investovat spíš do nějakého kurzu přiměřené reakce než doBarona Adama Lamba Kadetta von Tuzerberg und rostfaul Citovat
Devilstorm306 Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Tak koukám, že Lin moc nepochopila co se jí tu snažíme říct... Mimochodem, jedinej, kdo ti tady sere na hlavu, jsi ty sama. Ale když chceš, tak nám všem zavři \"hubu\" a řekni nám, co z toho šrotu zamýšlíš udělat za bourák. Když teda řikáš tuning, tak to asi bude něco velkeho podle tvých slov- asi komplet jiný brzdy nejmíň od AP (větší kotouče, brdiče+ necháš předělat celý brzdový vedení),podvozek- základ stavitejlný od Koni nebo snad rovnou Bilstein a k tomu pružiny od Eibach+ tvrdší stabilizátory a pak to nejlepší- motor. Pujdeš jen do přímého sání, výměny vačky, celého výfukového potrubí (svody, kat pryč, atd.), a přitom vyměníš písty, ojnice a kliku? Nebo pujdeš rovnou do přeplňování a dáš tam turbo? Intercooler, jiný vštřiky, řídící jednotku, boostcontroler, wastegate(pokud není na turbu) a tak dále co je všechno potřeba? A pak celou karoserii odlehčíš a zpevníš? Protože tomuhle se řiká TUNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomuhle jestli rozumíš(taky jednu takovou holku znám) nebo to dokonce umíš... tak klobouk dolu. Ale přijde mi, že jediný co za \"tuning\" považuješ a čemu ty řikáš tuning je nalepení spoilerů domácí výroby na svuj samohyb+ vybrání dost výrazné barvy. Pak nasypeš do kufru duc bendu s plyšákama a pojedeš na tuzing sraz k hypermarketu. (protože na to zatim tvoje auto vypadá). Nebo snad umíš udělat kvalitní styling, opravíš celou karoserii, dáš na ní kvalitní a homologované díly karoserie a pak si třeba přečalouníš celý interier a navrch dáš autu hezký metalický lak? A jestli se ti to tady nelíbí, tak sem nechoď, můžeš nás zase pomlouvat na tom \"vasem\" foru, mě osobně to je třeba jedno. Nahoře vpravo je křížek, na ten klikni pak vem kýbl kitu a jdi třeba zamáznout výklenek na poznávačku na 5tých dveřích(Ale to už asi máš co?). [upravil dne 24/5/06 Devilstorm306] Citovat
Vvitty Odesláno 24. květen 2006 Autor Odesláno 24. květen 2006 2LIN: 1/ ciste pro tvoji informaci, tyhle fotky uz davno predtim kolovaly na ruznych motorkarskych forech, odkud to bylo prevzato pokud chces uvest odkaz na tvoje stranky, staci mi ho dat a ja tam dam link... tam se muzes klidne radne rozepsat 2/ o kterou holcinu jde na tech fotkach? o tu, ktera na te druhe vubec neni? 3/ to auto je drahy i za cenu papiru, soude podle stavu plechu a zpusobu uprav to pod kapotou nebude vypadat o moc lepe. uvedeni do solidniho stavu (nerikam serioveho... ) bude stat vetsi ranec, nez koupe tehoz uz ve slusnem stavu. Nemuzu za to, ze jsi koupila auto od vypatlanyho magora, to je tvuj problem jestli jsou brzdy a rizeni ve stejnym stavu jako prahy, tak bych to auto nechtel potkat na silnici... 4/ zavareni klik, lambo dvere a zamraceni kapoty neni tuning. pokud by to bylo slusne udelany na slusnym zakladu, da se obcas hovorit o stylingu. v tomto pripade je to ale tuzing jak vysitej. tuning spociva ve vylepsovani parametru auta - vykon, jizdni vlastnosti atd... btw, jak dobre se s temi dvermi vystupuje na parkovisti ? vzdyt to ani nejde otevrit, aniz bys omlatila auta okolo a jeste vystoupila, soude podle fotky... nebo mate tam u vas parkovaci mista o sirce tech pro invalidy... [upravil dne 24.5.06 Vvitty] Citovat
Guest Chyronex Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Souhlasím s Devim až uvidím to auto v bezva stavu tak smeknu a omluvim se, ale nerad bych tě potkal na silnici, přece jen to může bejt i dost nebezpečný v provozu - zásah plechovým plátem, kusem spojleru... Citovat
vector Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Trabi Hm, no, je sice pravda, ze to auto je napadeny kovozroutem, ale sikovnej klempir si s tim poradi. A mimochodem - to auto bylo vice-mene za cenu dokladu, tak vo co go? A jinak - na te fotce vubec nejde o auto, ale o tu sympatickou holcinu uvnitr. Takových sympatických holčin po svět běhá...:rokernavíc mnohdy nesedí v takových hrůzách,jednu dobu se říkalo auto dělá člověka...v takovém \"krasavci\"se i sebevětší kráska ztratí... Auto vypovídá hodně o svém majiteli. Nevím, ale tahle \"holčina\" mi sympatická vůbec nepřipadá. Možná trochu vývojově opožděná, protože tohle auto se může někomu zamlouvat tak v deseti letech. Určitě bych se u něj pokud možno nenechal vyfotit. Citovat
vector Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Lin Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Lin Tak jdu se k tomu vyjádřit... za 1. mě udivuje jak ste sprostý si vzít fotky z jinýho klubu a kritizovat, za 2. auto sem koupila v tomhle stavu, ten člověk co ho dělal musel bejt vypatlanej, opilej magor, protože je to tak prasácky udělaný až to není možný a za 3. má to svojí výhodu v tom že si na tom autě udělám věci sama a budu spokojená co sem z toho udělala bez ohledu na to jestli to trvá měsíc nebo 2 roky, pořád je lepší si trochu máknout než si koupit dobrý auto seriový a pro ty co tomu moc nerozuměj jak na to tak už i hotový a nebo si za to zaplatěj aby jim tam dodělaly věcí, takovejch lidí znám hromadu... tuning není jenom o tom aby bylo všechno dokonalý a rychlý, chce to čas a i s plechovky může bejt luxus tak se zklidněte... to by bylo snad všechno Tak se teda taky vyjádřím...1.Problém podle mě není to že je to prasácký udělaný,podle mě hlavní problém je ,že vubec nějaký prase\"tuní\"takový vrak a pak má ještě drzost to nabízet někde jinde k prodeji než na vrakovišti,to že si to koupila to už je věc jiná,každopádně pro mě nepochopitelná,ale samozřejmě tvoje!!!2.Nelíbí se mi proč tak opovrhuješ sériovými vozy!jakákoliv sportovní verze nějakého typu auta,jakékoliv automobilky je dovolím si tvrdit nesrovnatelně hezčí,opticky vyváženější,dobově ladící,než většina rádoby\"tuning car\"v ČR!Chceš mi říct že tvuj kadett je hezčí než seriové GSI??(pokud to teda je GSI)Jestli ano sorry ale máš hodně zvrhlý vkus!!Uznávám profesionální tuning(kterého je u nás pomálu),nejčastěji na západ od našich hranic,uznávám,ale neříkám že se mi líbí!!!Má představa o tuningu jsou pořádná kola a upravy motoru podvozku atd...žádné trapné lambo doors,hudba jak na apokalypse,spojlery typu Robert Bezouška doporučuje,atd...u mě bývá pravidlem že se jedu na český tuning sraz spíš zasmát tuzerům a pozorovat jak stale posunují práh amatérnosti nevkusu a drzosti...na tvém místě bych si koupil 105...taky hrůza ale alespon nebije do očí...muj názor je že normlální člověk z tebe bude mít prdel...na STK dvojnásob!!Jinak je v pohodě si koupit šrot a vrážet do něj prachy...nebylo by lepší koupit kadetta v dobrém stavu a pracovat na něm??Asi tě to nebude zajímat ale já bych si nikdy auto vytuněné někým jiným nekoupil...pro mě je tuning osobní věc...Myslím si že být tunerkou za každou cenu není to pravé ořechové:rolljinak přeju hodně štěstí v galejích(opravách)tvého Adama Opela:papa [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] [upravil dne 24.5.06 Sova] Takovýhle trapáky miluju který strkaj nos do toho do čeho jim nic není. Proti seriovejm autům nic nemám ale proti blbosti lidí jo a ještě se nauč význam slova TUZING a pak teprv něco můžeš říkat. Tohle auto má akorát zamračenou kapotu, zavařený kliky a pátý dveře a to vertikální otevírání dveří jinak nic a je moje věc jak ho vytunim nebo ne, kolik do něj budu investovat atd. Tak si najdi jiný zájmy a neser se do mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holčičko, svět je zlej a krutej, nikdo tu nechápe tvou genialitu. Jakej je rozdíl mezi normálním člověkem a blbcem snad víš. Každej dělá chyby a občas je uplně vedle, ale hlupák nikdy neuzná, že se spletl. Když dáš fotky na internet, počítej s tím, že je někdo může použít, nebo komentovat dle libosti. Ať už v hospodě u piva, nebo na fóru, na vlastních stránkách, nebo si nad nimi může honit ocasa. Tohle je internet a jestli chceš v životě poslouchat jen jak seš dobrá, tak nevystrkuj nos z vaší \"komunity\". Naštval sem tě co? Hele, já už slyšel tolikrát hodně nepříjemnou pravdu, že ti musim rozumět. Máš rudo před očima a pravděpodobnost, že by ses nad sebou zamyslela se limitně blíží nule. Dost k tobě, protože to nemá moc smysl a přejdeme k tomu hustokáru co sis koupila. Tuhle věc bych koupil maximálně za cenu papírů a rozhodně bych se nepokoušel to spravovat. Nestojí to za to a jezdit s tím v tomhle stavu, to bych musel bejt magor. Koupil bych ho, jen abych očesal zdravé díly, nebo zlegalizoval nějaký hezký (ha ha) GSičko. Sešrotování dneska taky něco stojí a než se toho člověk zbaví, musí zaplatit i povinný ručení, což bych tedy ještě zvážil. Krutá pravda je, že se na to nevyplatí sahat a jediná změna tvaru, která by měla proběhnout je za 753korun splácnutí na metr krát metr, odevzdat značky a zapomenout. Věci, které si člověk udělá sám, mají své kouzlo (no dobře, tak ne všechny ) jenže něco smysl má a něco ne. Auto není hračka, která se nikoho jiného netýká. Každý máme nějaký koníček. Tuning je hodně silná záležitost, člověk realizuje své sny a ty se pak stanou živou skutečností, v které se může prohnat zatáčkou, nebo se jen tak projíždět krajinou. Když ho zamknu, ještě se spokojeně podívám jak se leskne nový lak v zapadajícím slunci... (a ty tři rejhy šroubovákem, které mi tam nějaká nepřející svině udělala) jsou auta, která mají smysl, jen když jsou v originál stavu, jsou auta, do kterých není škoda nasypat statisíce, taková, která nedají nikomu spát. Díváš se na křivky, které před půl stoletím někdo nakreslil na papír s cílem vytvořit něco vyjímečného a těšíš se, až otočíš klíčkem.... Co vidíš, když se podíváš na srazy u nás? Já spoustu plechovek, co se hodí tak na strašení malejch dětí, hrůzy, co se můžou líbit jen někomu, kdo žere Fast&Kokotos. Pár slušných aut, co je nějaký psychopat zdemoloval a prohlašuje to za vkus. Stovky vole čipnutejch volekár. Vypatlaný štětky co takový hustoborce přímo žerou. Vkus a rozum není otázka peněz. Bez peněz se dobrý Tuning dělá těžko, ale většina lidí má problém i když je v balíku. Znám pár lidí, co ze staré shade udělali auto, co dokážou probudit všechno, co konkrétní auto představovalo, když sjelo z linky. Takových domrvenin co u nás jezdí až bere dech. Počet těch, co za každou cenu na autě něco mění, aniž by o tom věděli něco víc, nebo někdy vůbec něco, je až zarážející. Borec ti tu tvrdí, jak si do GTčka zapojí chromovanej otáčkoměr se sedmi barvama. ( Něco takovýho bych si nedal ani na traktor.) Další vymejšlí tvrdší pružiny dozadu na 306tou, která žádný nemá. Jinej zjistí, že má 306tka natáčecí zadní nápravu, až po tom, co v ní 3roky jezdí. Neblbni děvče, přestaň ze sebe dělat kravku a investovat čas a peníze do něčeho, co může obdivovat jen pubertální uzlíček nervů. Ta sériová auta, o kterých mluvíš. Modely, které se hodně povedly, ve sportovních verzích, slušné výbavě a dobrem stavu, se stávájí základem pro tuning. Jindy je to auto, které ve stavu nikdy neseženeš a stojí za to si ho zrenovovat, ale určitě to nejsou staré šuplíky, bez jakékoli ceny, do kterých je potřeba vrazit naprosto neodpovídající peníze, aby z nich vůbec bylo auto. Je mi líto, ale najdi si jiného koníčka, nebo se smiř s tím, že se ti budou lidi smát. Ne promiň, ještě tě bude spousta jiných obdivovat, ona to ani tak nebude spousta, jako budou kolem tebe na úchylnejch akcích, kterým říkají tuning párty vole. Tak co, sem zlej, nebo blbec, nebo rádoby psycholog. Povídej, tohle si přece nenecháš líbit. [upravil dne 2.6.06 vector] [upravil dne 2.6.06 vector] Citovat
LaHab Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 To její auto je jednoznačně šrot, ale když se jí to líbí tak na to má právo, stejně jako my máme právo se k tomu přibližovadlu vyjádřit (právo na názor má každý kdo má díru do pr*ele). Druhá věc je že auto v tomhle stavu nemá na cestě co dělat. Třetí věc je to, že když už se s tím pochlubíš někde na webu tak holt musíš počítat s tím, že na to lidi budou reagovat, ať už pozitivně, nebo negativně. Čtvrtá věc - přesně sedíš na jedno severomoravské úsloví: Gus, ten potrefeny, ten gagně (potrefená husa se vždycky ozve). Jinak přeji hodně dobře placené zaměstnání abys mohla z toho vraku udělat i auto a i zde přeji hodně štěstí a úspěchu. Citovat
Kubíček106 Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Musím říct že tyto komentáře byly vyčerpávající!!! Taklen dlouhé téma jsem ještě nečetl a ta vostré! Musím uznat že na tom autě by bylo moc a moc práce, aby to vypadalo. Nechme se překvapit, třeba za rok se nám ukáže............:myslim:myslim:myslim:myslim, asi neeeee:D Citovat
Vvitty Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Kubíček106 Musím říct že tyto komentáře byly vyčerpávající!!! Taklen dlouhé téma jsem ještě nečetl a ta vostré! Musím uznat že na tom autě by bylo moc a moc práce, aby to vypadalo. Nechme se překvapit, třeba za rok se nám ukáže............:myslim:myslim:myslim:myslim, asi neeeee:D no ono se to driv rozpadne diky korozi... a nebo to zrezne [upravil dne 2.6.06 Vvitty] Citovat
Lin Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Tak autí je po vyvaření jak nový a kdo si myslí že prodloužená kapota a zavařený kliky není Tuning tak je u mě DEBIL a hodně velkej neznalec. Mě můj motor výkonově stačí, jezdit rychle umí každej kdo došáhne nohama na pedál... tohle téma když si někdo přečte tak se směje jaký ste zoufalci když se musíte do někoho takhle navážet, je Vám po tom prd tak se nestarejte... Citovat
vector Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Lin Tak autí je po vyvaření jak nový a kdo si myslí že prodloužená kapota a zavařený kliky není Tuning tak je u mě DEBIL a hodně velkej neznalec. Mě můj motor výkonově stačí, jezdit rychle umí každej kdo došáhne nohama na pedál... tohle téma když si někdo přečte tak se směje jaký ste zoufalci když se musíte do někoho takhle navážet, je Vám po tom prd tak se nestarejte... Nový auta nejsou vyvařený. Nicméně, pokud je se ještě čeho chytit, dá se zachránit i pokročilá koroze. Prodloužená kapota a zavařený kliky není tuning a nikdy nebyl. Možná s trochou sebezapření Styling, pokud je to prováděno na autě, které to jak hodnotou, tak vzhledem snese. Tahle úchylnost se rozmohla především v německu, kde pro to mají řadu hnusných slov, která v překladu znamenají něco jako \"zahlazení, nebo vyhlazení\" jak umí němci vyhlazovat víme... taky víme, že jim ke štěstí stačí role umělého chromu a oblepit si pašíka jak vánoční stromek. Ke stromku patřej taky světýlka, asi moc hraješ NFSU2. Když já sem řezal flexou prahy a učil se vařit prorezlou podlahu, tak ses ještě houpala tátovi v pytlíku, ty neznalče. Že ti motor výkonově stačí o tom nepochybujem, s tvým řidičským uměním by to jinak taky špatně dopadlo. Je to poznat i z toho, že podle tebe umí jezdit rychle každej, kdo dosáhne na pedály... v tom případě jsou všechny závody zbytečný. Silnej motor je taky zbytečněj, rychle umí jezdit každej mameluk. Ty seš regulerně nemocná. [upravil dne 2.6.06 vector] [upravil dne 2.6.06 vector] Citovat
Lin Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Lin Tak autí je po vyvaření jak nový a kdo si myslí že prodloužená kapota a zavařený kliky není Tuning tak je u mě DEBIL a hodně velkej neznalec. Mě můj motor výkonově stačí, jezdit rychle umí každej kdo došáhne nohama na pedál... tohle téma když si někdo přečte tak se směje jaký ste zoufalci když se musíte do někoho takhle navážet, je Vám po tom prd tak se nestarejte... Nový auta nejsou vyvařený. Nicméně, pokud je se ještě čeho chytit, dá se zachránit i pokročilá koroze. Prodloužená kapota a zavařený kliky není tuning a nikdy nebyl. Možná s trochou sebezapření Styling, pokud je to prováděno na autě, které to jak hodnotou, tak vzhledem snese. Tahle úchylnost se rozmohla především v německu, kde pro to mají řadu hnusných slov, která v překladu znamenají něco jako \"zahlazení, nebo vyhlazení\" jak umí němci vyhlazovat víme... taky víme, že jim ke štěstí stačí role umělého chromu a oblepit si pašíka jak vánoční stromek. Ke stromku patřej taky světýlka, asi moc hraješ NFSU2. Když já sem řezal flexou prahy a učil se vařit prorezlou podlahu, tak ses ještě houpala tátovi v pytlíku, ty neznalče. Že ti motor výkonově stačí o tom nepochybujem, s tvým řidičským uměním by to jinak taky špatně dopadlo. Je to poznat i z toho, že podle tebe umí jezdit rychle každej, kdo dosáhne na pedály... v tom případě jsou všechny závody zbytečný. Silnej motor je taky zbytečněj, rychle umí jezdit každej mameluk. Ty seš regulerně nemocná. [upravil dne 2.6.06 vector] [upravil dne 2.6.06 vector] No tak koukám že ty si slušně vypatlanej!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Vvitty Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Lin Tak autí je po vyvaření jak nový a kdo si myslí že prodloužená kapota a zavařený kliky není Tuning tak je u mě DEBIL a hodně velkej neznalec. Mě můj motor výkonově stačí, jezdit rychle umí každej kdo došáhne nohama na pedál... tohle téma když si někdo přečte tak se směje jaký ste zoufalci když se musíte do někoho takhle navážet, je Vám po tom prd tak se nestarejte... spousta lidi na silnicich predvadi jak umi rychle jezdit. ale s umenim neohrozit pri tom ostatni ani sebe (nebo snad nezabit..), to uz tak slavny neni u me je zase debil a hodne velkej neznalec ten, kdo si mysli ze zavareny kliky, dira na SPZ a protazena kapota lze nazyvat tuning... btw zavareny kliky s elektrickymi odskoky ocenis v pripade nehody, az se nikdo nebude moct dostat dovnitr... docela verim, ze lidi co si prectou tohle tema se docela dobre bavi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.