Gargamell Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 To Miss Scratch: To je pomník Járy Cimrmana, nebo kde to je? Citovat
Miss Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Je to pomnik Jary Cirmmana.-))) v jiznich cechch. Kdyz se vydas uzkokolejkou na stanici Kaproun, tam primo lezi.-))) SIce tam nic jieho neni, ale je to uzasne malebne mistecko. Citovat
Gargamell Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Tak to bych se tam měl zajet podívat. Jako velký obdivovatel velikána Járy Cimrmana. Diky Citovat
Miss Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 POkud neces jet vlackem, da se do et vesnice dojet a pak, pozor, pesmo az k te zastavce.-)) tam je to z kopce.-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 jojo, je to tam moc hezke :-) da se jet i parni lokomotivou, ale ta cena je jinde Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin a, ze by zkouska teleobjektivu Dneska dorazil:D:D [upravil dne 7/8/08 Radek Hurvajz] Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Nic zvlastniho... [upravil dne 7/8/2008 Jezkovi.voci] Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: AKCZ Kdo ma rad bourku tak tu mam par vcerejsich resp. dnesich nocnich ulovku.. pri nekterych me trosku lezl mraz po zadech Zde.. kde jsi to chytnul Ja v poslednich dench porad cekma na bouri a marne Jinak fotit na 10s blesky, to mi prijde jako kratka doba... Prosimte, hlavne TY tu bourku nikde nehon!!!! Citovat
Marlin Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: AKCZ Kdo ma rad bourku tak tu mam par vcerejsich resp. dnesich nocnich ulovku.. pri nekterych me trosku lezl mraz po zadech Zde.. kde jsi to chytnul Ja v poslednich dench porad cekma na bouri a marne Jinak fotit na 10s blesky, to mi prijde jako kratka doba... Prosimte, hlavne TY tu bourku nikde nehon!!!! pozde. Ja sem lovec bourek Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Jo, jen je lovíš v bahně:D:D:D:D:D:D Citovat
Ivona Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Taky se pochlubím, je to sice jen jeden koník, ale aspoň se nekazí [upravil dne 9.8.08 Ivona] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.