Radek Hurvajz Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Zase jedna testovací Tak se podělím o pěkný mračouny Citovat
KoudaK Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: KoudaK taky ještěrka na autku:aut ale ten v tom boxu asi nemá 2 m3 vody........:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin pekny, uz mas polarizak Jasně že mám, UVčko, Polarizák, Brašna, nějaký čištění, celkem asi 3200,-, krásná cena:D Citovat
Lentilka Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Tak včera mě vzal kamarád do jedné jeskyně, kterou objevili, a bylo tam tak max 20 lidí a já mezi nima:P jinak tohle byl muj první sestup do díry a foťák při tom nesměl chybět:) jen mě štve že ten stalagnát je přesvícenej:( Shot with Canon EOS 350D DIGITAL at 2008-07-21 Citovat
Driver Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin pekny, uz mas polarizak Jasně že mám, UVčko, Polarizák, Brašna, nějaký čištění, celkem asi 3200,-, krásná cena:D Jééééžíš co jsem to způsobil, Hurvajz si ode mě koupil foťák a ještě nakupuje příslušenství jako divej... a děti doma pláčou hlady Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin pekny, uz mas polarizak Jasně že mám, UVčko, Polarizák, Brašna, nějaký čištění, celkem asi 3200,-, krásná cena:D Jééééžíš co jsem to způsobil, Hurvajz si ode mě koupil foťák a ještě nakupuje příslušenství jako divej... a děti doma pláčou hlady Děti jo, ty teda sotva pláčou hlady, darmožrouti jedny:D:D:D:D Jen jedno dětičko pláče že se nestihnul ten malej foťáček, budu muset koupit nějakýho Samsunga no, když to nedopadlo [upravil dne 25/7/08 Radek Hurvajz] Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pata no máš to hezký jj hlavně jezdi opatrně [upravil dne 26.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Pata Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Pata no máš to hezký jj to se divim, ze se libi ... vzdyt to prece neni bila Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 cvak motorky ma komentar a umelecke foto ne jo :bacha Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Pata no máš to hezký jj to se divim, ze se libi ... vzdyt to prece neni bila Má krásné tvary:mrk a v bílé ,nebo aspon\' v kombinaci s bílou si ji dovedu živě představit:super Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 na jednom odpočívadle cestou z Chorvat Citovat
Pata Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin cvak motorky ma komentar a umelecke foto ne jo :bacha je videt ze tomu vubec nerozumis :D:D Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Marlin cvak motorky ma komentar a umelecke foto ne jo :bacha je videt ze tomu vubec nerozumis :D:D abych si na tebe nekde nepockal :bacha mam ted chut zkritizovat tu tvoji fotku.... nehleda na to, co davala pegotkovic... ta ma useknuty kus predniho kola... Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin cvak motorky ma komentar a umelecke foto ne jo :bacha nebíčko přeci nepotřebuje komentář to je prostě úžasné samo o sobě Taky ho ráda fotím.. i jen tak jenom koukám.. Citovat
Pata Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Marline klidne kritizuj, ja to nefotil a jestli si na me chces pockat, tak mam rad Whisku Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Marlin cvak motorky ma komentar a umelecke foto ne jo :bacha nebíčko přeci nepotřebuje komentář to je prostě úžasné samo o sobě Taky ho ráda fotím.. i jen tak jenom koukám.. to musi byt neco extra, abych to ja fotil Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pata Marline klidne kritizuj, ja to nefotil a jestli si na me chces pockat, tak mam rad Whisku tak jo, ve znojme, ale ne ze se pak zamknes v chatce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.