Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte borci,

komu svieti po zapnuti zapalovania (pred startom) kontrolka diagnostiky motora (K-cko), nech sa prihlasi.;) Najlepsie 1,4-kari benzin.

Lebo mne nesvieti ani nahodou a neviem, ci to tak ma byt. Nejde mi ani diagnostika vyblikanim. Tak mam mozno niekde preruseny kabel k ECU...:myslim

Dik.

Odesláno

Takze ti to svietilo (K-cko)?:myslim

V pristrojovke ziarovku mam, ked pripojim led-tester na diagnosticky konektor a zapnem zapalovanie (bez uzemnenia testeru), vtedy mi K-cko svieti, aj led-ka. Ale to je asi tak vsetko. Viac z toho nemozem dostat. Neblika mi to.

Otazka ale zostava - ma, alebo nema svietit K-cko po zapnuti zapalovania? Lebo na kazdom novom aute sa diagnosticka kontrolka rozsvieti...:myslim

Odesláno

bylo to asi takhle, rozsvitila se za jizdy nekdy jo nekdy ne,nekdy i pak prestala,ale vetsinou jen kdyz sem zhasl motor,ale pri startu nikdy nesvitila spolu s ostatnima kontrolkama,teda aspon me ne

Odesláno
Původně zaslal: pedros123

tak to je hezky tak me to asi blblo uplne

jinak durino myslim ze by to melo byt i v manualu (ktery kontrolky maji svitit pri otoceni klickem a pak zhasnout) pokud ho teda mas

Manual nemam, ale v knizje Jak na to P309 pisu, ze by ta kontrolka mala svietit (podla modelu vozidla), takze neviem, ci sa to nevztahuje na diesel, alebo aj na niektore benziny (karburator, alebo striekacku). Sedel som davnejsie v inej 309 a myslim, ze tam to tiez nesvietilo...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Uďa

Tak mě svítí a jak nastartuju tak po pěti vteřinách zhasne.Svítila mi jednou a to jsem měl odpojenej sitič.

Tak tak by to asi malo spravne byt s tou kontrolkou...:super

Odpojeny sytic? Skor teplotne cidlo pre ECU, nie? Alebo odpojeny ovladac skrtiacej klapky (\"krokac\"), lebo sytic to inac nema...:myslim ECU riadi bohatost paliva na zaklade teploty chladiacej zmesi a teploty nasavaneho vzduchu, lambda sondy...

Odesláno

Máš pravdu asi to nebyl sytič, jen nějaké čidlo.Ale kontrolka svítila a nešlo to nastartovat, jen s plynem na podlaze a ještě blbě.Když to chytlo tak to mělo malé otáčky a běželo to jako bez sytiče.Nakonec jsem měl špatnej dotek na nějakým čidle, stačilo jen pročistit kontakt, a už to makalo jak má a kontrolka zhasla.:papa

Odesláno

Mě ta kontrolka svítí taky asi 5 vteřin po nastartování a potom zhasne. Dělalo to tak vždy a tak jsem usoudil, že je to ok. Někdy problikne, když vymetu hodně kaluží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...