Medvěd Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Jsem hrozně rád, že srazy na severu Moravy fungujou poněkud líp než před rokem a přeju, a? se i dnešní Olešná povede (vyprdněte se na tunery, myslím, že vyblbnutí se na plácku a pokec s prima lidičkama vynahradí i 10 tuning párty). Citovat
barenst Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Plne souhlasim s medvedem ,vyblbli jsme si jako mali . Citovat
rimmer Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 tak tak..akorat teda jako dodo to dneska prehnal, ehm nejak to autoskolicovani je znat tebe uz bych slalomy jezdit nenechat ani na trikolce gratuluju k vitezstvi:cool: Citovat
Ventil Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Jojo bylo to fajn... ikdyz se mi taky nesplnilo me ocekavane umisteni :-( Jel sem na sraz s predsevzetim, ze budu prvni (od konce :-) ) a nepovedlo se...respektive zkazil mi to Trundik se svym nadupanym elektromobilem. Po otoceni vysledkove listiny tak holt nejsem prvni... Ale jinak supr:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.