kubjat7788 Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 zdravím. potřebuji radu. po výměně kolíčku na ovládání směřovek podle zdejšího návodu mi při točení volantu doprava něco cvaká a nevím co s tím. už jsem měl volant dole několikrát a nevím si rady Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 Nejpravděpodobněji jsi to blbě složil Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 No to já taky ne protože nevím jak jsi to složil. Nicméně v mém případě to byl ochozený ten plastový protikus proti tomu kolíčku. Citovat
kubjat7788 Odesláno 26. duben 2020 Autor Odesláno 26. duben 2020 u mě byl špatný kolíček, vyměnil jsem ho a super ale cvaká to jako by to chtělo zase sepnout směrovku. skládal jsem podle návodu, všechno zapadá tak nevím co s tím. dnes 3 hodiny a pořád stejně. není nějaký víc podrobný návod i s obrázky? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 Říkám, ten protikus na ten kolíček... Citovat
307rg Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 Na youtube je tých návodov celkom dosť, ťažko odporúčať niektorý konkrétny. U mňa po výmene kolíku funguje všetko OK, no ťažko niekto od kompu zistí či si to poskladal dobre alebo či tam nebolo poškodené/opotrebené ešte aj niečo iné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.