Ritschi Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Ahoj, mam dotaz ohledne prevodovky, menil jsem spojku+ prevodovku, po montazi mi zustal vyset spojkovy pedal, predpokladam,ze je to zpusobeno nedolitim oleje do prevodovky, ale nejsem si jist. A druha zavada pro otoceni klicku do prvni polohy se me zblaznili kontrolky, SEM tam se to ustali do druhe polohy cvakaji relatka jak splasene, ale take se to ustali a pro startovani motor toci, ale nenaskoci.auto stalo CCA 2 roky, baterka nova.diky za rady co tip jak si poradit.Pavel Citovat
ChouLu Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 ne, olej v převodovce nezpůsobí nefunkční pedál sjelo ti zřejmě ložisko ze vydličky.. takže sundat lanko a zkusit zda chodí táhlo na převodovce.. pokud ne, tak převodovka dolů Kontrolky jsou způsobené zřejmě kostrou.. na převodovce je právě taky jedna kostra a pokud tam nebyla vrácena, tak to bude blbnout Hafity ohodnotil 1 Citovat
Ritschi Odesláno 19. duben 2020 Autor Odesláno 19. duben 2020 Super dekuji za rady kouknu na to Citovat
Ritschi Odesláno 19. duben 2020 Autor Odesláno 19. duben 2020 Ted jsem na to koukal a nemam tam lanko, je to hydraulicky + elektrika Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.