Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

A já mám z centrálem jiný problém

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo takový plastový \"ďublík\" je zevnitř nalisovaný na osce zámku a do něj vede to táhlo.Ten plast se posral a já nemohu odemknout,ani zamknout auto centrálem.Musím jít z pravé strany otevřít manuálně (tam zase je v pr... snímač) a ptevřít zevnitř.Potřeboval bych kdyby to někdo měl.Prý se to neprodává,jen celý zámek či co.Oddie..nemáš to doma?Předem díky za info

Odesláno

tak hele, to ze se to neprodava je kec - spis se nechce prodavat, protoze to nevynese tolik, co cely zamek.... Jinak:

nikde jsem nenasel, co mas za auto, tak jsem to hledal pro 205ku - obj. cislo: 9170 J3, část zámku, cena 75,55Kč s DPH original PEU

Odesláno

tak jsem na to hodil kukacku a vykukal jsem to, ze je to identicky dil, takze objednavat podle predesleho cisla :)

Snad ti to ti pezoti servisy objednaji.....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Né nejedu.Už to mám v pohodě,koupil jsem to v Peugeotu,prodává se to sada (levé a pravé dveře) za 75Kč.Akorát nechápu proč taková část je plastová a ještě nijak jištěná.Ono je to na tom zámku jenom nasunuté a protože je to plast,tak to moc asi nevydrží.Zjistil jsem že předchozí majitel to měl lepené.Asi chtěl ušetřit 75Kč :-) Ještě že moc nešetřil na ostatních věcech.

Odesláno

Juj, tak tenhle dotaz jsem asi předtím přehlídl. Sorry. Jestli jde o ten plastový čudlík, do kterého se zacvakává táhlo od motorku centrálu, tak to kupuju v dílech na škodovky - tuším okolo 10 Kč.

Odesláno

To Oddie: jo to asi přehlídl.Je to nacvaknuté přímo na osce,která se točí s klíčem a na druhém konci je prostřečené okem.Zatím to drží,ale je to plast a přeci jen odemykat se musí.Ještě furt jsem nesehnal tu pravou baterii do origoš dálkače :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...