jp Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Ahoj teď v zimě se mi stavá když vyjedu se studenym autem tak mi jde ztuha řadit z jedničky na dvojku, někdy cítim i jak si o sebe lehce cinknou zuby. Když je to ohřátý nebo se radí ve vysokých otáčkách je to ok. nejspíš ten sinchron bude zvadlej, řešit se mi to nechce. Setkali jste se s tim?? Citovat
Tommy306 Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Původně zaslal: jp Ahoj teď v zimě se mi stavá když vyjedu se studenym autem tak mi jde ztuha řadit z jedničky na dvojku, někdy cítim i jak si o sebe lehce cinknou zuby. Když je to ohřátý nebo se radí ve vysokých otáčkách je to ok. nejspíš ten sinchron bude zvadlej, řešit se mi to nechce. Setkali jste se s tim?? to je naprosto běžný jev u většiny aut v zimě...jestli nemáš zánovní auto, tak pomůže výměna převod. oleje nebo než se ti olej trochu zahřeje používej dvojí vyšlapávání spojky a meziplyn:super Citovat
Ferry Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 jak je to auto stary ? Taky myslim ze vymena oleje pomuze, je to par korun Citovat
jp Odesláno 18. březen 2006 Autor Odesláno 18. březen 2006 Je to 1,8 16v z roku 05/98 najeto 110.000 km dovoz z německa po první majitelce. Po kolika by se měl asi tak měnit? [upravil dne 18.3.06 jp] Citovat
lubber Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 No tohle mi to dělá přesně taky. 1 i 2 jdou dost mizerně, nejlepší je řadit \"na dvě doby\". Dám za jedna, rozjedu, pak vyřadím,nechám šaltpáku na zlomek sekundy na neutrálu a pak teprve dám za dvě.Ale jestli to spraví výměna oleje, tak do ní jdu také, mám najeto 90k a tak je fakt možná na čase. Citovat
Ferry Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 ono se sice rika ze to je dozivotni napln, ale dozivotni se rozumi ve smyslu konstrukcni zivotnosti urcene vyrobcem, ve skutecnosti ty auta najedou mnohem vic a tak ta vymena je na miste, rozdil po vymene je dosti znatelny, menil jsem olej nekdy v srpnu a ted nemam v zime sebemensi problem, rychlosti jdou krasne hladce i po nastartovani v -20 Citovat
Miku Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 to Ferry:jaký olej doporučuješ a kolik? Citovat
piškotek Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Pokud chceš vyměnit olej kup ho v Peugeotu mají tam originální náplň.Já tak naběhl a dal jsem tam Castrol.Řazení šlo hůř než na původní náplň.Nakonec jsem koupil 2l v Peugeotu stálo to cca 500 Kč a mám klid. Citovat
jp Odesláno 19. březen 2006 Autor Odesláno 19. březen 2006 Skvelá rada koupim to v peugeotu, ale ještě by mě zajímalo jestli to zvládnu doma a nebo to chce servis. Motorovej si měnim sám.... Citovat
Ferry Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Původně zaslal: Miku to Ferry:jaký olej doporučuješ a kolik? ja to nechal vymenit v servisu u tech panu co maji tady nahore na strankach reklamni banner - u Vasendu, takze asi nejakej Total, netusim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.