Francouz_407 Odesláno 15. březen 2020 Odesláno 15. březen 2020 Chlapi shanim nejakou predplacenku jako telefonni cislo, pro syna pouze na prijem. Procetl jsem podminky predplacenych karet a nejlepe vychazi mujkaktus. Vite o necem podobnym nebo lepsim? Diky Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. březen 2020 Odesláno 16. březen 2020 Já teda nevím jestli to ještě existuje ale kdysi Eurotel nabízel nějakou jakože dětskou kartu k tarifům vím že se tam dala nastavit skupina čísel kam se z toho šlo dovolat a jinak to bylo jen na přijímání hovorů příp. SMS . Nebylo by to lepší než předplacenka? Rozumím tomu že u té předplacené karty se daleko lépe kontroluje jakou má uživatel spotřebu. Osobně jsem měl předplacenou kartu kdysi ale to bylo jen pár týdnů je pravda že to bylo v dobách kdy SMS stála nevím 3 Kč a minuta 4 Kč a účtovalo se to po minutách a to mě drtilo že jsem si dobyli za 200 a nevydrželo to týden pak jsem přešel na smlouvu a tu mám dodnes a vlastně když to tak vezmu tak číslo které používám teď tak to už mám od roku 2002 . První číslo které jsem měl na smlouvu používá máti to jsem na ní převedl když jsem dostal první služební telefon. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.