Pája Rybišár Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Ahoj lidi,dnes jsem absolvoval technickou prohlídku a tak me naštvali že jsem se s nimi pohadal a technickou jsme malem neudelali,protože jak je to clonítko na čelním skle a mení pruhledne nebo je mene pruhledne tak to okamžite strhavaj!Chci se jenom zeptat jestli tam je neaka vyjímka,protože vím že je to zakazane,ale nechapu že tuněný auta to mají a poho.Pěkně mě naštvali,protože me strhli clonítko za 450kč a hrozili že mužem dostat pokutu až 10000kč Jsou to pěkný.... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 14. březen 2006 Autor Odesláno 14. březen 2006 Omlouvám se dal jsem to do sekce 205:bojim,jsem....... Citovat
Crack Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár Omlouvám se dal jsem to do sekce 205:bojim,jsem....... no jo nevadí,tak jsi se trošku netrefil:D Citovat
mk405 Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 jj, nemá to čelním skle co dělat, ale mám to taky. třeba do německa tě s tím nemusí pustit. u tuněnejch se většinou dělá STK obálkovou metodou nebo se to sundá a po stk dá nová. jediná možnost je originál na novém skle kde je to od výroby udělané a má to Ečko Citovat
zoby Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 s tím německem bych si nebyl tak jistej, tam mají povoleno, že na určitém počtu procent z plochy skla můžeš mít clonítko Citovat
Vopičí Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Vážně:o:o Tak to by mi udělali jenom jednou. Pokud dávám auto na technickou, jakoukoli změnu či opravu na autě musím předem vědět (a? se třeba jedná i o stržení clonítka), jinak auto nedám z ruky a jdu jinam. Citovat
Chip Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 no já nevim, ale ja mam na skle modrej pruh pruhlednej od vyroby a u nej jsou nejaky znacky tak sem myslel ze po tu znacku tam muzu mit cokoliv??? a u technickejch to obcas chodi tak ze jednou ji neudelas z milionu duvodu a jdes o tri kilometry vedle a projdes jak po masle takze kvuli technicky bych fakt nic nesundaval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.