Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem rico

takze radsi vzit s motorem 1.4??nikde nemuzu sehnat nejaky udaje o spotrebe a tak...na strankach peugeoty to nemuzu najit:(

Hele 1.4 je dobrá, nato co to má za motor to má dobré zrychlení, vcelku dobrá manévrovatelnost. A na dálnici můžeš slušně letět a ty rezervy o kterých jsi mluvil tak ti tam podle mého úsudku také jsou. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

lzou nelzou. Kazdy ma pravdu, jak tady, tak i tam. Proste kazde auto ma svoje mouchy i vyhody. Treba Fabie ma lepsi podvozek nez 206ka, lepsi kvalitu interieru, ale zase vuci 206ce je disagnove nemastna neslana, jak vnejskem tak i interierem (206ka ma ale hrozny plasty vevnitr).S tou spolehlivosti bych to videl nastejno, je sice pravda, ze 206ka ma uz vychytany mouchy, ale to Fabka taky. Takze v tomhle bych problem nevidel. Ale pokud vim, tak Pezuot ma zivejsi motory nez Skodovka. A 206ka ma oproti Fabce pohodlnejsi jizdu, je proste mekci a clovek neni z ni tak vyklepanej, a neboli z ni tolik zada. Zalezi jen na tvoji volbe, co se ti libi vic a co jsi schopnej obetovat.

Odesláno

Nemuzes se ptat \"fabianu\" co je lepsi nez fabia. nikdy ti neodpovi ze jiny auto nez to jejich :D

Zajimalo by me, zda mate nekdo rodinu a vejde se vam do sve 206. Precejen muj korejec tady nebude vecne a tak uvazuji o necem lepsim a novejsim. Jezdim autem hlavne po meste, takze je pro me dulezita spotreba, ale taky vnitrni prostor a kufr, aby se tam neco jakz takz veslo. Sam mam 187cm, takze kdo sedi za mnou je chudak :D:D

Odesláno

Kup si proste to co sa ti viac paci. Ja moju volbu 206tky nelutujem. Fabia je urcite tiez fajn auto, ale nechcel by som ju uz len z toho dovodu, ze kazde druhe auto na ceskych cestach je fabia. Ak chces byt ako kazdy druhy ;) , tak kludne fabku :). Za mojou peginou sa ale urcite pozrie viac ludi ;).

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: zabicka

Ja mam 206ku 1.9D a jsem s ni moc spokojena! Zacinam pomalu svou zrzavou kocicku tunit a tesi me, ze se na ni da vse sehnat a za pomerne rozumnej peniz. :super

tunit svou zrzavou kočičku , to je dobrej dvojsmysl, teda nechtěj vědět co mně napadlo jako první.:roker

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Původně zaslal: zabicka

Ja mam 206ku 1.9D a jsem s ni moc spokojena! Zacinam pomalu svou zrzavou kocicku tunit a tesi me, ze se na ni da vse sehnat a za pomerne rozumnej peniz. :super

tunit svou zrzavou kočičku , to je dobrej dvojsmysl, teda nechtěj vědět co mně napadlo jako první.:roker

treba je slecna docista hola :mrk:aut

Odesláno

jestli tě láká 106 XSi zelená metalíza, na plecháčích, bez spoilerů, pouze v plné výbavě a se sportovníma pedálama..... zítra se mrknu, jestli v práci nějakou fotku nemám a dám ji sem.

Odesláno

to zabicka: Tak abych nezůstal pozadu, taky přihodím jednu fotku. Tohle je jediná solidní, kterou domam mám. Foceno, když jsme pořídili nové kola. Jinak auto je máti, ale kdybych s ním nejezdil já, tak má najeto tak 0 km :D

kola.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...