Háček Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 Ahojte klubáci, táta má asi rok c8mičku 2,2hdi a minulej tejden se mu začaly sklápět světla jako když je naloženej, padají pomalu až do nejnižší polohy. Napojil jsem to na lexii a udajně špatný nebo žádný signál snímače výšky zadní nápravy (přesnou hlašku si nepamatuju). Otázka zní kde a za kolik se dá čidlo sehnat ? předem dík za pomoc Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 v peugeotu tusim kolem dvojky, je na naprave pred pravym zadnim kolem. byvaji vyoxidovane piny v konektoru, zkus ho co nejvice vystrikat kontaktolem a pak opatrne rozpojit. treba pujdou piny jen vycistit a nemusis nic kupovat. Citovat
Háček Odesláno 3. únor 2020 Autor Odesláno 3. únor 2020 čidlo jsme měli venku, piny byly trochu zoxidované, tak jsem to prostřikal kontaktolem, trochu očistil ale blbne to pořád, zkusim ještě jednou , kdyžtak dám vědět a asi ho objednáme když to nepomuže, Citovat
Háček Odesláno 3. únor 2020 Autor Odesláno 3. únor 2020 já vim že se tohle se*e na landroverech / rangeroverech, ale tam se obecně podvozky se*ou pořád ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.