Spacemann Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 Dobry den, mohl by mi nekdo poradit jak dostanu kabel ze zrcátka zpátky do dveří. Ten stary mi tam zůstal a zda se mi ze ty konektory pres dvere neprojdou. Peugeot 3008 r.v. 2015. Dekuji Citovat
Spacemann Odesláno 5. únor 2020 Autor Odesláno 5. únor 2020 To fakt nikdo nema video nebo fotky jak ten kabel vytahnou a pak protahnout. Děkuji Průša Citovat
P607Olda Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 Z tvé otázky není jasné, co vlastně řešíš, a případně na jakém autě (3008 starý, nebo nový model). Dej fotky, co ti nejde. Citovat
Spacemann Odesláno 5. únor 2020 Autor Odesláno 5. únor 2020 (upraveno) Protahnout kabel pres dvere od zrcátka. Jeste nafotim ten otvor pro kabel az budu u auta. Tak zbytek nafoceny. Myslim si že by se ten černy konektor mel rozebrat, ale nevim jak. Dekuji za pomoc Upraveno 5. únor 2020 uživatelem Spacemann Pridani fotek Citovat
Spacemann Odesláno 5. únor 2020 Autor Odesláno 5. únor 2020 Tak vyřešeno chce to trosku vic sily. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.