Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

ani zadnej 4-sroub!!

Ja řikal že je maji jenom 5 srouby....

tommy306: ono je to jasny vsechny peugeoty teda aspon co ja znam tak maji 4x108 roztec krom teda toho myho maliho hajzlika ten ma 3x98

Odesláno

neměl by bejt problém 6-7\"...já chci gumy 195/55, tak mi 6,5\" přijde optimální, radši a? guma trochu přesahuje ráfek a trochu ho tím ochrání...na audině jsem měl 205/50 na 7\" a bylo to skoro zároveň

Odesláno

muzu vedet jaky!!

už jsem byl rozhodnutej pro Bridgestone Potenza RE720, ale včera jsem nad tím strávil celej večer na netu a objevil jsem za slušnou cenu Dunlop Sport 9000 a za ještě sqelejší cenu ne sice tak super na suchu, ale zato snad nepřekonatelné na mokru Goodyear Hydragrip (fšechny v rychl. limitu V)

Odesláno

Původně zaslal: Marda106

videl jsem tyhle MAK Matrix na jednom aute na tuning show v Prerove a vypadalo to hodne luxusne ty kola to tak brutalne zvetsily opticky bylo to snizeny vetsi brzdy v tom a nadhera ale kdyz mate takovy kola z uzouckyma paprseckama jako maji tyhle kola tak by byla ostuda met vzadu bubny to je tak kdo ma vzadu kotouce...

to jsou voni,ty jsou fakt fesny,ale na peugeota nemaj!!!!!

A což takhle MAK FIORINO s uzoučkými paprsky na 306? ;) K vidění na Garfieldově autě.

http://sweb.cz/jan.g.tomas/MakFiorino-na306.jpg

[upravil dne 16/3/06 Garfield]

Odesláno

ty Goodyear Hydragrip jsou dobry gumy?voni jsou docela i levny???vyber gum bude taky tezkej orisek??

GY HG jsou asi nejlepší gumy na mokro, na suchu jsou asi průměr...přemýšlím o nich právě kvůli té ceně, navíc do krizovky (co se týče trakce) se dostanu z 90% na mokru...a co mám teď zimní GY UltraGrip 7, tak jsem maximálně spokojenej

...a po tomhletom zas uvažuju o těch GY F1 (navíc vypadají suprově:aut)

2 Garfield: na mě je těch paprsků příliš...:cool:

[upravil dne 16/3/06 Tommy306]

[upravil dne 16/3/06 Tommy306]

Odesláno

ty konfigurátory jsou naprd...tam vypadá skoro fšechno stejně, průměr kola tam taky má jinou velikost než v reálu...až přezuju tak hned vyfotím, zatím ale stáááááááále čekááááááám na gumy:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...