Guest Kemrash Odesláno 14. leden 2020 Odesláno 14. leden 2020 Zdravím, nefunguje mi první rychlost ventilatoru na chlazení klimatizace. Na palubě svítí kontrolka motoru. Druhá rychlost přes diagnostiku funguje. Mechanik říká vyměnit celý ventilátor protože řídící elektronika která je vadná je uvnitř ventilátoru. Což se mi nezdá. Tady na fóru se už něco podobného řešilo a dle toho ve větráku krom motoru nic není. Nějaký tip co bych mohl zkusit sám. Např. mám napad proměřit zda jde na tu první rychlost jde do ventilátoru šťáva. Nebo rovnou něco zkusit vyměnit? Citovat
jarokare Odesláno 14. leden 2020 Odesláno 14. leden 2020 Ahoj , při položení takovýho dotazu by bylo dobrý se s náma podělit i o to , na jakým autě (jestli jde o auto) s jakým motorem se ta závada vyskytuje , ideálně napsat VIN a pak se určitě najde někdo , kdo poradí Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2020 Odesláno 14. leden 2020 myslím, že ty ventilátory budou od Audi po ZiL stejné , včetně instalace... Citovat
jarokare Odesláno 14. leden 2020 Odesláno 14. leden 2020 @ozzy56 ventilátor jako takovej možná (vrtule a motor) , rozdíl je v řízení rychlosti - od spínání relátkama s rezistorama malých rychlostí a přepínání dvou ventilátorů paralelně/sériově přes ovládání modulem rychlostí vent. po elektroniku přímo ve ventilátoru a podle toho se liší i instalace Citovat
Guest Kemrash Odesláno 14. leden 2020 Odesláno 14. leden 2020 jarokar omlouvám se. Mylně jsem se domníval že model který jsem při registraci vyplnil půjde vidět. Takže VF33E9HXC84354703 Citovat
jarokare Odesláno 14. leden 2020 Odesláno 14. leden 2020 (upraveno) V poho , dej si auto do podpisu Jestli ti nejde první rychlost , tak ti nejspíš odešel modul rychlostí vent. , v Peugeotu stojí kolem litru , ale na netu ho seženeš za cca 400,- Zadej do gůglu 1308CL a můžeš vybírat ... Taky může být přerušený vedení k ovládání první rychlosti , ale to by napsala diagnostika ... Upraveno 14. leden 2020 uživatelem jarokare Citovat
Guest Kemrash Odesláno 14. leden 2020 Odesláno 14. leden 2020 (upraveno) jarokare: děkuji jakmile to zkusím tak napíšu. Upraveno 14. leden 2020 uživatelem Kemrash Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.