Pe.Tr Odesláno 25. prosinec 2019 Odesláno 25. prosinec 2019 čest, po 12 letech přišel čas na výměnu matrace pod moji prdelku. nekdo nejaky tip a doporuceni matrose? urcite nechci pruzinovou, velikost 180x200 a spise tvrdsi , a vyska min 16cm . nejake osvedcene weby s moznosti live vyzkoušení nejlepe Praha , popr str cechy smer melnik nebo MB dik Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 25. prosinec 2019 Odesláno 25. prosinec 2019 Twl , tak to ti neporadim já jsem snad byl někdy princezna na všem od 1000 - 10000 se probouzím zlámanej jak klacek . Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. prosinec 2019 Autor Odesláno 25. prosinec 2019 ja uz ve svych letech vim co to je kvalitni spanek a ze ho fakt potrebuju. Klemoň a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 25. prosinec 2019 Odesláno 25. prosinec 2019 Máme doma tyto matrace ze Sconta a jsou super. Vybírali jsme v několika obchodech několik dní a tyto byly prostě nejlepší. A rozhodně nebyly za tuhle akční cenu Ale chce to opravdu projít a vyzkoušet co Ti vyhovuje. Citovat
Weri 605 Odesláno 25. prosinec 2019 Odesláno 25. prosinec 2019 Pe.Tr mám... super zkušebna na rošt i na lamely... moc ochotná paní vyzkoušíš desítky matrací... neúnavně pokládá jednu za druhou... já tam byla asi hodinu a půl... dovoz až domů... vyrobí na míru... web nemaj nic moc http://www.mirax.cz ale makaj fest.... Je to na Libuši.. ceny běžný... v tý modrý ulici se dá zaparkovat... ségra taky spokojená... Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.