PPeter Odesláno 13. prosinec 2019 Odesláno 13. prosinec 2019 Ahoj, vie mi niekto pomôcť? potrebujem nakódovať nový kľúč na svojej 508. existuje na to jednoduchý návod? Alebo to musí byť cez servis? Hľadal som túto tému, ale nič som nenašiel. Citovat
ChouLu Odesláno 13. prosinec 2019 Odesláno 13. prosinec 2019 Samozřejmě musíš přes ofiko servis a origo diag.. Citovat
PPeter Odesláno 13. prosinec 2019 Autor Odesláno 13. prosinec 2019 Škoda. Mám aj kódovú kartu. Asi naozaj budem musieť zabehnúť do servisu. Citovat
ChouLu Odesláno 13. prosinec 2019 Odesláno 13. prosinec 2019 Karta je plus, ale bez origo diag to nenačteš zvláště pokud maš keyless Citovat
TommyC4 Odesláno 14. prosinec 2019 Odesláno 14. prosinec 2019 Cez diagbox to krasne ide. Multiplex406 ohodnotil 1 Citovat
agino Odesláno 3. březen 2025 Odesláno 3. březen 2025 ahojte, tiež sa zaujímam, mám bezdrôtový kluc z Aliho, kábel z Polska a na PC inštalovaný DiagBox. Kde sa prosím nachádza kódovanie nového kľúča? Neviem to nijako nájsť. Bezdrôtový kľúč, a tlačidlové štartovanie. 5008 2018. Citovat
agino Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 keď som pri štarte Diagboxu držal kľuč pod volantom, podarilo sa mi nájsť menu na kódovanie kľúča. Dal som jeden starý a jeden nový nakódovať. Chcelo to vypnúť elektriku a podržať tlačidlo, tak som držal tlačidlo otvoriť, zrejme nesprávne. Chvalabohu starý kľúč funguje, no novým viem iba cez tlačidlá odomknúť a zamknúť. Žiadny wireless ani štart. Vie niekto prosím správny postup, aby som sa nevymkol? Ak náhodou niečo dokašlem, budem vedieť opakovať programovanie donekonečna? Alebo niečo zablokujem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.