Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

měřili ste někdo auto na brzdě??

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat kdo byl s autem na brzdě a jak se jeho parametry lišili od těch v techničáku. Já moc nepochodil, tak bych chtěl vědět, jestli je to vina čipu nebo značky peugeot, dík za odpovědi ( chip půjde pryč a bude se měřit znovu, ale chci slyšet i vaše názory a zkušenosti)

Odesláno

Doporucuji si procist TENTO clanek.

Jinak muj subjektivni osobni nazor je ten, ze peugeot ma skutecne udaje nizsi nez jsou udavane v technicaku, u nemeckych aut je to naopak.

Odesláno

Jestli jsi četl ten článek, zdo zde zmiňoval mašinka, tak je tam i moje auto (to bílé) a výkon byl změřen na 83 Kw. papírově mám mít 89 Kw. Ten rozdíl ale spíše vidím ve věku auta a počtech najetých kilometrů než v rozdílu mezi skutečným výkonem nového auta a vykázání v papírech.

Odesláno
Původně zaslal: Finger

Chtěl bych se zeptat kdo byl s autem na brzdě a jak se jeho parametry lišili od těch v techničáku. Já moc nepochodil, tak bych chtěl vědět, jestli je to vina čipu nebo značky peugeot, dík za odpovědi ( chip půjde pryč a bude se měřit znovu, ale chci slyšet i vaše názory a zkušenosti)

Kazda brzda ma nejake skreslenie/toleranciu cca 1-2%.To ze si nabrzdil malo,urcite nebude znackou Peugeot,chybu by sim hladal niekde inde

Odesláno

No aby ste tomu rozuměli, měřili sme 4 - fabka měla o 10kW víc,xsara VTS tak nějak stejně, nissan starej 16let naměřil o 3kW míň a já o 4kW míň s tím že s čipem se to mělo pohybovat okolo 147kW a když si nefandím, tak min. 140kW, ale výsledek byl 126kW a krou?ák pouze 188Nm (ta xsara měla krou?ák stejnej jak já!) mimochodem psanejch mám mít 203Nm a myslím že chipem se zvyšuje hlavně krou?ák ne?

Odesláno

Jinak měření stojí do 5ti kila - záležá jak moc se s ním znáte a kolik vás je, je to v Kyjově a měří tam vše - jezdí tam i závodní auta včetně bugin atd. myslím že říkal že měří až do 400kW..

Odesláno

Jinak měření stojí do 5ti kila - záležá jak moc se s ním znáte a kolik vás je, je to v Kyjově a měří tam vše - jezdí tam i závodní auta včetně bugin atd. myslím že říkal že měří až do 400kW..

Ta brzda je dobra,boli sme tam s troma autami,ktore mali upraveny software v RJ a vzdy sme namerali hodnoty,ktore sa slubili zakaznikovy.Pokial nemas hodnoty ktore by si mal mat po uprave RJ tak si myslim,ze vies kde bude chyba

Odesláno

sem moc zvědavej na výsledek s původními daty, takže nemusím jezdit i jinam na porovnání? Těžko řeknu co mají za mašinu - dva válce:-) ale ostatním ty výsledky vyšli a na rozdíl ode mě byli spokojení..

Odesláno

sem moc zvědavej na výsledek s původními daty, takže nemusím jezdit i jinam na porovnání? Těžko řeknu co mají za mašinu - dva válce:-) ale ostatním ty výsledky vyšli a na rozdíl ode mě byli spokojení..

Ta brzda je MAHA pokial sa nemylim,daj do povodneho stavu software v RJ a budes vediet na com si,len aby si nebol prekvapeny,ze namerias rovnaky vykon ako pred upravou tak aj po uprave

Odesláno

já v to doufám..protože kdyby to bylo ještě nějakých 10koní míň je to dost špatný, když sem si koupil 180ti koňový auto a ve skutešnosti mělo sotva 160!!

Odesláno

já v to doufám..protože kdyby to bylo ještě nějakých 10koní míň je to dost špatný, když sem si koupil 180ti koňový auto a ve skutešnosti mělo sotva 160!!

A co je to za auto? 307?

Odesláno

tak dej pak vědět, jel sem s tímto motorem v ccku a slabý to bylo, ale pro normální jízdu akorát. Holka tam měla průměrnou spotřebu 12.6:) s tím info o brzdě fakt nevím, nevyznám se v tom, mám domluvenou už i jinou a chip taky..no uvidíme..jinak v kyjově je to MAHA, jak je napsáno výš.

Odesláno

No aby ste tomu rozuměli, měřili sme 4 - fabka měla o 10kW víc,xsara VTS tak nějak stejně, nissan starej 16let naměřil o 3kW míň a já o 4kW míň s tím že s čipem se to mělo pohybovat okolo 147kW a když si nefandím, tak min. 140kW, ale výsledek byl 126kW a krou?ák pouze 188Nm (ta xsara měla krou?ák stejnej jak já!) mimochodem psanejch mám mít 203Nm a myslím že chipem se zvyšuje hlavně krou?ák ne?

viz odkazovaný článek nahoře:

s čipama má Vítek vesměws špatné zkušennosti.

hodně firem naslibuje hory doly a ve skutečnosti je výsledek horší než serie.

je hodně firem co dělá čipy, ale málo co je dělat umí.

více vám jistě milerád odpoví Vítek Podlipný

jinak svůj vůz mám odměřen taky a místo 44 kW jsem měl asi 34..... motor na konci svého života

[upravil dne 13/3/06 zoby]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...