Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, objednal jsem na aliexpressu modifikovaný klíč, do kterého přesně pasuje vnitřek z originál 307, ale nefunguje mi dálkové ovládání, i když to vypadá, že všechny kontakty dosedají tak jak mají...nemáte s tím někdo z vás zkušenost? Předem děkuji.  :)

peugeot 307 sw, 1.6 16 V, r.v. 2007

Odesláno

Moment já nemám tenhle kryt co jsi poslal, mám přesně ten co jsem sem dal já....A vypadá vevnitř stejně jako ten origoš, kontakty sedí na místech jak mají, baterka se taky dotýká a funguje, přeměřoval jsem ji.

Odesláno (upraveno)

Na tvojej foto je batéria v kryte. Jediný možný problém je v tom, že po uzavretí krytu sa tie kontakty mierne posunú a nedoliehajú na kontakty plošného spoja tak jak majú. Proste sa s nimi musíš pohrať, mne to na C3, sice originál púzdro, ale baterka takisto na púzdre, tiež takto nechcelo chodiť, tuším až na šiesty pokus, nechcel som tomu veriť že je to tými kontaktami lebo všetko vyzeralo OK, ale bolo, vlastne na tom púzdre nič iné nie je. Plošný spoj si môžeš overiť či si ho náhodou nepoškodil tak, že ho znova vložíš do originál pôvodného púzdra a vyskúšaš diaľkové.

Upraveno uživatelem 307rg
Odesláno

pokud jsi to měl delší dobu bez baterky, tak spíše bude nutné znovu dálku spárovat :)

Sedni do auta, minutu počkej, zapní klíček do 2. polohy, do 10 vteřin zmačkni tlačítko zamykání a drž na 10 vteřin, poté pust, vypni klíček a minutu vyčkej.. pak zkus zamknout

Odesláno

Mam ho taky, musel jsem kontakty trochu vice"napruzit" a "natahnout" do strany, bylo to asi o 1mm vyoseny proti baterii. Pomalu to jakoby zavirej a otvirej a kdyz budes nakukovat dovnitr tak uvidis jestli ti kontakt jde na baterku...

A hlavne!!! Zkus to nejdriv dat zpet do staryho krytu aby si zjistil jestli mas problem v krytu, nebo v plosnaku/baterce/parovani...

Odesláno

Lukas.407 už jsem psal jednou, že to stále nefunguje :) rozebral jsem asi 10x, ohybal kontakty a stále nic, zkusil jsem i v originálu jestli jsem něco nepoškodil a normálně funguje, takže už nevím v čem je problém, až bude čas tak to ještě párkrát zkusím, pokud se povede, napíšu :)

Odesláno

Tak to mas problem jen k kontaktu na baterku... Nic jineho v krytu neni. Ja kdyz jsem nastavil spravnou pozici kontaktu, tak jsem zjistil ze mi jeden z tech 2 kontaktu nedosahne. Jeden kontakt jde z desky a druhy z krytu... Klidne ti nemusi dosahnot ten kontakt z plosnaku, mam pocit ze ten novy obal je o trosku hlubsi... Jinej problem nez spatnej dotek na baterce tam mit nemuzes.

Taky mi to nechodilo👍 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...