Aidam775 Odesláno 26. listopad 2019 Odesláno 26. listopad 2019 Ahoj všem, prosím o radu. Mám zaseklou sedačku ve druhé řadě za řidičem. Po zatažení patřičné páčky se nechce postavit... na sílu to nejde. Posouvat dopředu a dozadu lze normálně. Prostřední i sedačka za spolujezdcem šly ven jako po másle. Máte prosím nějaké rady? Předem děkuji. Citovat
vlkklx Odesláno 27. listopad 2019 Odesláno 27. listopad 2019 Zkusit zatlačit na zadní část sedáku,odjistit a pak povolit,mohlo by to jít.Někdy to zůstane napružené a ty pacičky dole nevyjedou.Nebo jestli tam něco ruplo,tak nezbývá než lehnout za sedačku a odjistit kleštičkama nebo nějakým háčkem ručně. ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
ferinko2 Odesláno 27. listopad 2019 Odesláno 27. listopad 2019 Zvykne tam byť strhnutý bowden na lanku......odistiť zozadu sedačku. Citovat
Aidam775 Odesláno 3. prosinec 2019 Autor Odesláno 3. prosinec 2019 Děkuji, už jsem to našel. Jak ty sedačky neznám, tak mi to dalo zabrat. ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.