Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 406 2.1td - Vstrekovacie čerpadlo LUCAS

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.
Vysvetlí mi konečne niekto raz a navždy čo spôsobuje v tomto čerpadle kolísanie otáčok na volnobeh a zhasínanie motora?
Ako to riešite ? Okrem výmeny za čerpadlo bosch. ( Že vraj to spôsobuje elektrická časť čerpadla. Ale prečo? )
Vďaka za odpoveď .

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

No nespôsobuje to zrejme veľa vecí.
Ale iba elektronika na čerpadlo.
Keď sa vymení za "prečistenú" Tak to hned prestane..

PROBLEM ale problem asi iba u mňa je,že mi to vydrží max 2000km. 
Všetko možné porobené. 
A už iba horšie. 
Posledne 500km a už kolíšu zač.
Už nemám slov na to.

Iným to drží 1 aj 2 roky...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Buďto jsem vyjímka ale já si na ten motor s Lucasem nemůžu stěžovat, když to teklo pod solenoidem, tak jsem to přetěsnil, i vedení nafty (nové hadičky) přetěsnění nádobky pal. filtru, a od té doby klid, žádné kolísání, žádné padání nafty, starty na brnk.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

No to je aj od nájazdu. cca do 250tkm to nerobilo. Všeobecne. Nad to začína :) (čo sme "mali" 4 autá my. Tak na každom.) Ale čo mám ja. TO je hrúza.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 2 týdny později...
Odesláno

zdravim chlapci mam ten isty problem ale mne to neroby stale iba obcas najezd je 261000 cerpadlo povodne hadice vymenene nic netecie vykon to ma startuje tiez na brnk a tiez si nemozem vynachvalit 2.1 z lucasom mam este jedno cerpadlo ale to tecie takze ked toto umrie tamto sa pretesni a ide sa dalej a toto pojde do servisu 😁

Odesláno

este k tomu kolisaniu startne bezi normalne ak sa to zahreje tak iba malilinko kolise ale iba obcas niekedy nezakolise ani za 500km a niekedy pri kazdom vyhodeni rychlosti ale ako vravim kolise medzi 800 az 810 

Odesláno
V 2. 4. 2020 at 14:33, comm napsal:

Čus, 

1,kontrola sítka v nádrži jestli není ucpano

2, kontrola vstřikovaču na stolici

3, kontrola tlaku v cerpadle

1. dôvod? Akože nejde pravidelne dostatok nafty? ( V pohode,keď dám zadné sedačky preč tak sa tam dostanem? Alebo celú nádrž preč ? )
2.Vstrekovače boli  na stolici.

3.To by muselo ist asi von. A to ak tak. Tak asi by som mal druhé čerpadlo,tak by slo to. :D Toto je "prekliate"..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...