pepe456 Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 Poraďte jak na 208 vyměnit baterií. Děkuji. Citovat
ChouLu Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 Co ti na tom nejde? Musíš sundat pojistkovku co je na vrchu, odklonit jí, sundat obal baterie, baterii povolit a vyndat Pokud máš S&S tak ideálně ještě nakonfigurovat výměnu baterie na origo diag Citovat
pepe456 Odesláno 2. listopad 2019 Autor Odesláno 2. listopad 2019 (upraveno) Díky. Motorová část mi připadá stejná jak na 2008. Pojistkovkou myslíš tu plastovo kovovou desku s konektory na pravo od baterky? Tu jsem demontoval a baterka držela jak přibitá. Baterie obal nemá, ale leží v plastovém lůžku s výstupky, které baterku drží. V lůžku je přístupný jeden šroub, který celé lůžko drží na šasi. Z boku lůžka byla jakási "páčka", ale po jejím vysunutí jsem baterku nezkoušel vytáhnout. Nevím co je S&S a k čemu je ta konfigurace? Poraďte díky. Upraveno 2. listopad 2019 uživatelem pepe456 Citovat
ChouLu Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 Takže máš verzi bez krytu a bez kontroly stavu aku.. No tak vytáhneš řídící jednotku směrem nahoru.. pořádně zaber, ona není zajištěna ale drží a pod jednotkou je 6ka šroub na 10ku ráčnu.. , vyndáš držák a baterie jde ven. S&S je Stop and start systém a baterie se konfiguruje právě kvuli němu, aby auto vědělo jaké parametry baterie má Citovat
pepe456 Odesláno 2. listopad 2019 Autor Odesláno 2. listopad 2019 (upraveno) No už je mi to trochu jasnější. To s těma konektorama je řídící jednotka? Pokud ano tak tu jsem venku měl. A pod ní je šroub. OK zkusím. Mockrát díky ChouLu. Upraveno 2. listopad 2019 uživatelem pepe456 Citovat
ChouLu Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 Ano to je jednotka motoru odpoj si hlavně plus než s ní začneš cokoliv dělat Citovat
kuchta50 Odesláno 18. červen 2021 Odesláno 18. červen 2021 Čao lidi,teď jsem baterku vyndával.U 208 2015 se musí nejdřív odpojit baterka-první se odpojí mínus,vytáhnout nahoru řídící jednotka,co je po pravé straně. Ve vaničce,co je baterka ,tak dole v pravo je asi centimetrový bazmek,ten se zatlačí šroubovákem a kleštěmi se to celé vytáhne,je to v kolejničkách velké asi 5 cm a pod tím je plast,ten se musí šroubovákem vyhnout ven a baterku vykývete ven.Vyčistit a namazat kontakty na baterce i kabelech a můžete ji odnést nabít.Zpět se dává stejně,akorát zapojíte první plus.Pak to nechte tak minutu,dvě odpočinout a už to maká Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.