Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co ti na tom nejde? Musíš sundat pojistkovku co je na vrchu, odklonit jí, sundat obal baterie, baterii povolit a vyndat ;) 

Pokud máš S&S tak ideálně ještě nakonfigurovat výměnu baterie na origo diag 

Odesláno (upraveno)

😀 Díky.
Motorová část mi připadá stejná jak na 2008. Pojistkovkou myslíš tu plastovo kovovou desku s konektory na pravo od baterky? Tu jsem demontoval a baterka držela jak přibitá. Baterie obal nemá, ale leží v plastovém lůžku s výstupky, které baterku drží. V lůžku je přístupný jeden šroub, který celé lůžko drží na šasi.
Z boku lůžka byla jakási "páčka", ale po jejím vysunutí jsem baterku nezkoušel vytáhnout.

Nevím co je S&S a k čemu je ta konfigurace?

Poraďte díky. 

P2008.jpg

Upraveno uživatelem pepe456
Odesláno

Takže máš verzi bez krytu a bez kontroly stavu aku..

No tak vytáhneš řídící jednotku směrem nahoru.. pořádně zaber, ona není zajištěna ale drží

a pod jednotkou je 6ka šroub na 10ku ráčnu.. , vyndáš držák a baterie jde ven.

S&S je Stop and start systém a baterie se konfiguruje právě kvuli němu, aby auto vědělo jaké parametry baterie má

Odesláno (upraveno)

No už je mi to trochu jasnější.
To s těma konektorama je řídící jednotka?
Pokud ano tak tu jsem venku měl. A pod ní je šroub. OK zkusím.

Mockrát díky ChouLu. 

Upraveno uživatelem pepe456
  • O 10 měsíců později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Čao lidi,teď jsem baterku vyndával.U 208 2015 se musí nejdřív odpojit baterka-první se odpojí mínus,vytáhnout nahoru řídící jednotka,co je po pravé straně. Ve vaničce,co je baterka ,tak dole v pravo je asi centimetrový bazmek,ten se zatlačí šroubovákem a kleštěmi se to celé vytáhne,je to v kolejničkách velké asi 5 cm a pod tím je plast,ten se musí šroubovákem vyhnout ven a baterku vykývete ven.Vyčistit a namazat kontakty na baterce i kabelech a můžete ji odnést nabít.Zpět se dává stejně,akorát zapojíte první plus.Pak to nechte tak minutu,dvě odpočinout a už to maká

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...