Přejít na obsah

pepe456

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 208
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Troubky
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pepe456's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. pepe456

    Výměna baterie na Peugot 208

    No už je mi to trochu jasnější. To s těma konektorama je řídící jednotka? Pokud ano tak tu jsem venku měl. A pod ní je šroub. OK zkusím. Mockrát díky ChouLu.
  2. pepe456

    Výměna baterie na Peugot 208

    Díky. Motorová část mi připadá stejná jak na 2008. Pojistkovkou myslíš tu plastovo kovovou desku s konektory na pravo od baterky? Tu jsem demontoval a baterka držela jak přibitá. Baterie obal nemá, ale leží v plastovém lůžku s výstupky, které baterku drží. V lůžku je přístupný jeden šroub, který celé lůžko drží na šasi. Z boku lůžka byla jakási "páčka", ale po jejím vysunutí jsem baterku nezkoušel vytáhnout. Nevím co je S&S a k čemu je ta konfigurace? Poraďte díky.
  3. Poraďte jak na 208 vyměnit baterií. Děkuji.
  4. Mě tu hadičku měnili 2x. Auto bylo v záruce. Teď už je pokoj. Dodavatel musel pravděpodobně změnit materiál hadičky.
  5. pepe456

    Selátko-cena

    kompletně udělané na grilu s obsluhou vyjde na 4-5 tis. Kč
  6. Dávam pár postřehů k výběru a první dojmy z provozu vozidla po 2000km. 208 jsme pořizovali jako 2. auto do rodiny tedy ze segmentu malých vozu. Kriteria cena, líbivost designu, spotřeba, praktičnost. Požadovaná výbava klima, USB, bluetooth, zadní parkovací asistent. Do širšího výběru byly zařazeny Kia rio, Toyota yaris, Renault clio, opel Corsa, Mazda 2, P 208. Do užšího výběru pak postoupily Clio a P208. Clio má hezčí design, ale je dražší a méně prostorné. P208 je moderní auto, které při výběru splnilo naše požadavky a ve verzi active nabízí pro nás vyhovující komfort s přídavkem něčeho navíc např. tempomat. Tedy spokojenost. Avšak níže si dovolím zvýraznit klady a naopak napsat co mi na vozu vadí a přidat pár komentářů z mého úhlu pohledu. Klady - auto je na svou velikost velmi prostorné - prostorné přihrádky v předních dveřích Zápory - spotřeba, má je zatím 5,0 l/100km, podle psaných hodnot se nedá orientovat!!! psanou 3,9 dosáhnete, ale museli byste jet plynule po rovině s 5.r.st. 65km/hod. - sedadla jsou pro mě (180cm) dost vysoko a nelze je snížit, pocitově to budí dojem výše položeného těžiště, ale menším osobám (ženám) to může vyhovovat. Pro hlavu je i tak místa dostatek. - spojka zabírá příliš daleko, což mi způsobuje problémy s plynulým rozjezdem. Na to bude mít také asi vliv automatika 3 válcového motoru. V servise jsem se dozvěděl, že spojku přeseřídit nejde a dokonce je tam i samoseřizování pro opotřebování lamel – takže mi nezbývá než se snažit Postřehy - malý volant způsobuje, že velice rychle točíte koly a tedy zatáčíte - přístrojový panel vidíte nestandardně nad volantem, což je ale spíše ku prospěchu a nemám s tím žádný problém - tuhost podvozku na mě působí spíše měkčeji a při ostřejších zatáčkách mám pocit menší stability vozu - 1,2 motor má 60kW a je na auto celkem dost silný. Myslím si, že by stačil pro město a příměstský provoz i 1,0
×
×
  • Vytvořit...