matthew2211 Odesláno 31. říjen 2019 Odesláno 31. říjen 2019 Zdravím. Chcem sa spýtať,v poslednej dobe sa mi dosť často stáva,že mi sám od seba zhasne motor. Auto je 406, 2.0 HDi, 79kW, r.v. 2003. Našiel som tu už túto tému,lenže vyčistenie DPV ventilu, vahy vzduchu ani palivoveho filtra mi nepomohlo,ja mam taky pocit ze to robi spinacia skrinka,lebo sa mi zda ze ho vypne ked napr. cestujeme dlhu trasu z KE do NR a napr. aj včera medzi LC a ZV v lese pred Lovinobaňou nám zhasol motor a to som sa potreboval len posunúť,kedže sme mali plné auto narvaté a pri posúvaní som dajak buchol do kľúča a vtedy zhasol motor,svetlá,ťažký brzdový pedál a vypnuté servo + ručičky tachometra obe na nule čo je normálne keď sa otočí kľúč do 0-tej polohy tak nejde nič kedže motor sa netočí. Prosím o radu kedže do 4.12. mám STK/EK platné ale hlavne nám treba jazdiť KE-NR kedže žijeme s priateľkou a synčekom v KE a mama mi býva pri NR a chceme ku nej chodiť a s takýmto autom je to o život lebo včera napr. durhý krát zase za NR bola mega hustá hmla a po prejdení 90-stupnovou zákrutou v najvecsej hmle som zase pri posuvaní buchol do kĺúča a v tej najvecsej hmle nám vyplo auto,rychlo som držal diaľkové nech vidím aspoń kým postojím a len som otočil pri ťažkom brzení kľúčom do 2-hej polohy a neviem čo to ale zrazu sa tacho vrátil na rýchlosť,otáčky ukazovali,motor bežal svetá svietili a všetko išlo a to som ani neštartoval len som potočil klučom do 2-hej polohy ako ked sa rozsvietia kontrolky. Čo môže byť so spínacou skrinkou? Ako sa to dá opraviť/vyriešiť? Ďakujem za rady Citovat
krtek 2 Odesláno 31. říjen 2019 Odesláno 31. říjen 2019 (upraveno) no vymenit elektricku cast spinacky , ked si si isty ze to robi spinacka cinska sa da zohnat za 30 euri origo je draha Upraveno 31. říjen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
matthew2211 Odesláno 1. listopad 2019 Autor Odesláno 1. listopad 2019 V poslednej dobe objednávam z AutoDOC-u všetko,aj ten ventilátor aj všetky diely tak môžem objednať aj tú spínačku,pozriem koľko tam stojí,ale nevieš mi poradiť prosím ťa,ako sa to dá zistiť či to robí naozaj spínačka? Bo nechcem kúpiť a vyhodiť za ňu +/- 50e a nebude to chyba v nej Citovat
krtek 2 Odesláno 1. listopad 2019 Odesláno 1. listopad 2019 no musis merat na poistkovke tie hrube kable od spinacky najprv si zmeraj vsetky kable kedy sa tam zjavi 12vot a kedy nezjavi pri otacani vsetkych poloh kluca a zapis si na papier no a potom ked to vypadne si zmeraj znova ci to sedi alebo sa nieco zmenilo mas tam tri kable takze toho neni moc dalsie tri kable co su na modrom konektore (napravo pod volantom),tak dva su trvale privody(12volt ,tam msis vzdy namerat 12 volt aj ked nemas klcucik v zapalovani) od poistkovky v mot priestore a jeden kabel je na starter ten riesit nemusis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.