Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

:papa..jsem tu zase..!!:D...lidičky,kdepak se nachází na 405GLD 1,9 na převodovce nalívací otvor oleje??? :myslim v příručce jezdíme s p405 uvádějí že není třeba kontrolovat olej,ale měnili mi poloosu a od tý doby mám dojem že tam je málo oleje,víc to mňouká:roll..sychr je sychr...radši bych to zkouk:roker

[upravil dne 8/3/06 czer.t]

Odesláno

Zboku na víku je kontrolní otvor - šroub s největší hlavou - olej má být až k němu (na skápnutí), šprickou jde i tudy doplnit. Jinak je shora plastové víčko - cca v půlce délky převodovky, kousek za vypínací pákou spojky.

Odesláno

To nalévací víčko je záslepka po původní pojistce zpátečky, takže u modelů 88 - 89 s převodovkou BE1 se pochopitelně musí ta pojistka zpátečky vyndat, aby to tudy šlo nalít...

Odesláno

...no jo,tak se mrknem pod kapotu,;)už aby byl víkend,!!!:aut...sobota je jediný den kdy můžu svýho lvíčka rozmazlovat,...jo a jakej olej je nejlepší do špajzky???:mrk:roker

Odesláno

Total BV Transmission 75W-80W API GL-5. A nic jiného než tuhle specifikaci tam nelej, je-li ti převodovka milá (značku můžeš, ale nijak si nepomůžeš ;) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...