czer.t Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 ..jsem tu zase..!!...lidičky,kdepak se nachází na 405GLD 1,9 na převodovce nalívací otvor oleje??? v příručce jezdíme s p405 uvádějí že není třeba kontrolovat olej,ale měnili mi poloosu a od tý doby mám dojem že tam je málo oleje,víc to mňouká..sychr je sychr...radši bych to zkouk:roker [upravil dne 8/3/06 czer.t] Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Zboku na víku je kontrolní otvor - šroub s největší hlavou - olej má být až k němu (na skápnutí), šprickou jde i tudy doplnit. Jinak je shora plastové víčko - cca v půlce délky převodovky, kousek za vypínací pákou spojky. Citovat
Freedy Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 To nalejvací víčko tam bejt nemusí, já to na obou 405 nemám a musí se vyndat spínač zpátečky a tam tudy to nalejt. Citovat
oddie Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 To nalévací víčko je záslepka po původní pojistce zpátečky, takže u modelů 88 - 89 s převodovkou BE1 se pochopitelně musí ta pojistka zpátečky vyndat, aby to tudy šlo nalít... Citovat
Freedy Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Mám model 91 1.9GRD - zpátečka dozadu za 5 a žádný víčko tam neni pouze je tam na tom místě kliníkovej nálitek. Citovat
czer.t Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 ...no jo,tak se mrknem pod kapotu,;)už aby byl víkend,!!!...sobota je jediný den kdy můžu svýho lvíčka rozmazlovat,...jo a jakej olej je nejlepší do špajzky???:roker Citovat
oddie Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Total BV Transmission 75W-80W API GL-5. A nic jiného než tuhle specifikaci tam nelej, je-li ti převodovka milá (značku můžeš, ale nijak si nepomůžeš ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.