Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U nás pískovali ve vojenských stavbách, ale naposled (před dvěma roky) po mě chtěl za jeden plechovej disk 150 Kč...

Odesláno

jestli to chceš levně tak si vem smirek možná brusku amáš to tak na 2 tejdny.já takhle dělal jen límce.4asem možná i paprsky.

jinak neni pískování jako pískování.Železo se dělá bročkama a i tak to tam nechá šrámy s povrchem jsou pak potíže mě dělali blatník na škůdku a vyšel mě na kilo.

na kola by to chtělo pravim pískem.to ale nebude za babku

Odesláno

Komaxit

Epoxidová prášková barva: homogenní prášková směs epoxidové pryskyřice, tvrdidla, anorganických a organ. pigmentů a plniv, s přísadou aditiv, bez obsahu těžkých kovů.

Polyesterová prášková barva: homogenní prášková směs polyesterové pryskyřice, tvrdidla, anorgan. a organ. pigmentů a plniv, s přísadou aditiv, bez obsahu těžkých kovů.

Epoxipolyesterová prášková barva: homogenní prášková směs epoxidové a polyesterové pryskyřice, anorgan. a organ. pigmentů a plniv, s přísadou aditiv, bez obsahu těžkých kovů.

Bezpečnost - neobsahuje rozpouštědla a těžké kovy, snižuje požární riziko - neznečiš?uje pracovní prostředí

Ekologie - úspora energie, skladových prostor, snižuje ekologický odpad, u vybraných odstínů nezávadnost při styku s potravinami, pitnou vodou, dětským nábytkem, hračkami

Jednoduchost zpracování - jednovrstvý nátěr, regulovatelná tlouš?ka nátěru, estetický a dekorativní vzhled, široká paleta barev, automatické nanášení, možná recyklace

http://www.okcolor.cz/cz/praskove-barvy-komaxit/technicke-listy/

Odesláno

Ještě dodam komaxit.nanáší se stříkáním prášku v elektrostatickym poli.Až při vypalování v peci se z toho stane barva.:super

Aluška:pískování- odstranování nátěrů, koroze a tak proudem písku nebo ocel bročků.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Capy

Ještě dodam komaxit.nanáší se stříkáním prášku v elektrostatickym poli.Až při vypalování v peci se z toho stane barva.:super

Aluška:pískování- odstranování nátěrů, koroze a tak proudem písku nebo ocel bročků.:papa

Děkuji, zase jsem chytřejší :P .

Odesláno

k tomu komaxidu je důležité aby byl venkovní, spousta firem dává vnitřní protože je levnější a ten nevydrží a loupe se ;)

jinak já si kola píškoval loni sám, koupil jsem takovej ten kotouč z mosaznejch drátů do vrtačky a pěkne jsem to celé ojel, výsledek je lepší než jsem čekal, kola jako opískovaná a ani po sezoně to nezašlo nezešedlo.

Odesláno

Ale ty je máš leštěný ne?Teda aspon tak na fotkách vypadaj.Takhle to vrtačka nemohla vyleštit drátěnym kartáčem:myslim.Já mam skory ty samý a radši jsem límce lakoval.

Odesláno

původně byli nejaké jako pochromované nebo komaxidované z výroby to se ale oloupalo a celkově zašli a byli na nich takové zažrané černé fleky.

zkoušel jsem je vyleštit ale semtm byl tukanec od kamínku a to mě na tom leštěným vadilo, takže jsem je opískoval vrtačkou a tím drátákem.

ten dráták musí být většího průměru cca 15cm aby to nedělalo škrábance

večer mohu udělat nějaké detalnější foto ;)

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

a ta mašina vypadá třeba jako pračka nebo ždímačka:papa

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

ale jen pokud je malá:D, u nás v práci mají na nádrže, a je to box velkej jako místnost a běhá tam kosmonaut (pracovník ve skafandru) s hadicí a pískuje sklem (místo písku) :roker

Odesláno

Původně zaslal: Aluška

:super :super Já budu chytrá jak rádio :D .

Odesláno
Původně zaslal: mk405

ale jen pokud je malá:D, u nás v práci mají na nádrže, a je to box velkej jako místnost a běhá tam kosmonaut (pracovník ve skafandru) s hadicí a pískuje sklem (místo písku) :roker

:Dv tom případě ten pracovník skluje:D:D

Odesláno

a mužu taky hodit jedno slovíško.Je to abrazivní odstranování:D

mk405:to bych se rád podíval jak si to dělal ty.Já to dělal růčo sem se tý vrtačky bál že se to poničí-taky mě pěkně boleli pacičky.

Odesláno
Původně zaslal: mk405

toš to bys mu tam občas mohl vložit do nádrže nějaké kolečko. třeba by si ho ani nevšim a bylo by obalotinovaný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...