Bohouš Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Kdo mě opískuje ALU za normální cenu ??? V pneuservisech za to chtěl hroznou ránu. Pokud se někdo najde budu rád Citovat
Marcel505 Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 U nás pískovali ve vojenských stavbách, ale naposled (před dvěma roky) po mě chtěl za jeden plechovej disk 150 Kč... Citovat
Capy Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 jestli to chceš levně tak si vem smirek možná brusku amáš to tak na 2 tejdny.já takhle dělal jen límce.4asem možná i paprsky. jinak neni pískování jako pískování.Železo se dělá bročkama a i tak to tam nechá šrámy s povrchem jsou pak potíže mě dělali blatník na škůdku a vyšel mě na kilo. na kola by to chtělo pravim pískem.to ale nebude za babku Citovat
Hadra Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 dvě kola za flašku slivovice mi dělali v Seničce. Nicméně to máš trochu z ruky. Citovat
Bohouš Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Děkuji, ale už jsem sehnal za trojku očištění chemickou cestou + nástřik komaxitem. Teď ještě co je to ten komaxit ???? :D:D:D:myslim Citovat
Hadra Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Komaxit Epoxidová prášková barva: homogenní prášková směs epoxidové pryskyřice, tvrdidla, anorganických a organ. pigmentů a plniv, s přísadou aditiv, bez obsahu těžkých kovů. Polyesterová prášková barva: homogenní prášková směs polyesterové pryskyřice, tvrdidla, anorgan. a organ. pigmentů a plniv, s přísadou aditiv, bez obsahu těžkých kovů. Epoxipolyesterová prášková barva: homogenní prášková směs epoxidové a polyesterové pryskyřice, anorgan. a organ. pigmentů a plniv, s přísadou aditiv, bez obsahu těžkých kovů. Bezpečnost - neobsahuje rozpouštědla a těžké kovy, snižuje požární riziko - neznečiš?uje pracovní prostředí Ekologie - úspora energie, skladových prostor, snižuje ekologický odpad, u vybraných odstínů nezávadnost při styku s potravinami, pitnou vodou, dětským nábytkem, hračkami Jednoduchost zpracování - jednovrstvý nátěr, regulovatelná tlouš?ka nátěru, estetický a dekorativní vzhled, široká paleta barev, automatické nanášení, možná recyklace http://www.okcolor.cz/cz/praskove-barvy-komaxit/technicke-listy/ Citovat
Bohouš Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Hadra - děkuji za vyčerpávající info Prostě je to nějaká spešl barva a basta Citovat
Aluška Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Ještě vědět, co je to opískování ?? A třeba bych taky poradila . Citovat
Capy Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Ještě dodam komaxit.nanáší se stříkáním prášku v elektrostatickym poli.Až při vypalování v peci se z toho stane barva. Aluška:pískování- odstranování nátěrů, koroze a tak proudem písku nebo ocel bročků. Citovat
Aluška Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Capy Ještě dodam komaxit.nanáší se stříkáním prášku v elektrostatickym poli.Až při vypalování v peci se z toho stane barva. Aluška:pískování- odstranování nátěrů, koroze a tak proudem písku nebo ocel bročků. Děkuji, zase jsem chytřejší . Citovat
mk405 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 k tomu komaxidu je důležité aby byl venkovní, spousta firem dává vnitřní protože je levnější a ten nevydrží a loupe se jinak já si kola píškoval loni sám, koupil jsem takovej ten kotouč z mosaznejch drátů do vrtačky a pěkne jsem to celé ojel, výsledek je lepší než jsem čekal, kola jako opískovaná a ani po sezoně to nezašlo nezešedlo. Citovat
Capy Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Ale ty je máš leštěný ne?Teda aspon tak na fotkách vypadaj.Takhle to vrtačka nemohla vyleštit drátěnym kartáčem:myslim.Já mam skory ty samý a radši jsem límce lakoval. Citovat
mk405 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 původně byli nejaké jako pochromované nebo komaxidované z výroby to se ale oloupalo a celkově zašli a byli na nich takové zažrané černé fleky. zkoušel jsem je vyleštit ale semtm byl tukanec od kamínku a to mě na tom leštěným vadilo, takže jsem je opískoval vrtačkou a tím drátákem. ten dráták musí být většího průměru cca 15cm aby to nedělalo škrábance večer mohu udělat nějaké detalnější foto Citovat
Hadra Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Capy Ještě dodam komaxit.nanáší se stříkáním prášku v elektrostatickym poli.Až při vypalování v peci se z toho stane barva. Aluška:pískování- odstranování nátěrů, koroze a tak proudem písku nebo ocel bročků. Děkuji, zase jsem chytřejší . a ta mašina vypadá třeba jako pračka nebo ždímačka:papa Citovat
mk405 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Hadra a ta mašina vypadá třeba jako pračka nebo ždímačka:papa ale jen pokud je malá, u nás v práci mají na nádrže, a je to box velkej jako místnost a běhá tam kosmonaut (pracovník ve skafandru) s hadicí a pískuje sklem (místo písku) Citovat
Aluška Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Hadra Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Capy Ještě dodam komaxit.nanáší se stříkáním prášku v elektrostatickym poli.Až při vypalování v peci se z toho stane barva. Aluška:pískování- odstranování nátěrů, koroze a tak proudem písku nebo ocel bročků. Děkuji, zase jsem chytřejší . a ta mašina vypadá třeba jako pračka nebo ždímačka:papa :super Já budu chytrá jak rádio . Citovat
Hadra Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Hadra a ta mašina vypadá třeba jako pračka nebo ždímačka:papa ale jen pokud je malá, u nás v práci mají na nádrže, a je to box velkej jako místnost a běhá tam kosmonaut (pracovník ve skafandru) s hadicí a pískuje sklem (místo písku) :Dv tom případě ten pracovník skluje:D:D Citovat
mk405 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Hadra :Dv tom případě ten pracovník skluje:D:D tesně vedle, říkáse tomo balotina a balotinuje se Citovat
Capy Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 a mužu taky hodit jedno slovíško.Je to abrazivní odstranování mk405:to bych se rád podíval jak si to dělal ty.Já to dělal růčo sem se tý vrtačky bál že se to poničí-taky mě pěkně boleli pacičky. Citovat
zoby Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Hadra a ta mašina vypadá třeba jako pračka nebo ždímačka:papa ale jen pokud je malá, u nás v práci mají na nádrže, a je to box velkej jako místnost a běhá tam kosmonaut (pracovník ve skafandru) s hadicí a pískuje sklem (místo písku) toš to bys mu tam občas mohl vložit do nádrže nějaké kolečko. třeba by si ho ani nevšim a bylo by obalotinovaný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.