Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má tady někdo zkušenost s Peugeot 207 RC ? ať už jako majitel, servisák nebo někdo, kdo to řídil. Jak je to s 207 RC, není to už těžký mastodont bez agility ? Měl by být zhruba o 200Kg těžší než 206 S16. Hodně o něm uvažuju, že bych někdy kolem Prosince vyměnil 206 za 207. 

Odesláno

To by mi bylo hrozně líto se zbavit tak zajímavého kousku co máš ty. Sice vlastním jen a pouze GT a už je to celkem pěkný svezení. No a to RCčko o kterém uvažuješ bude ještě větší střela o trošku. Já bych si nechal oboje :D

Odesláno

To GT by mělo mít stejný nebo hodně podobný motor jako RC že ? 206 je fajné auto, mám ho fest rád. Jenom škoda, že v něm je utrpení cestovat někam daleko po dálnici. Pokud člověk jede mimo dálnice a jede jenom po okreskách, tak je to dokonalé.

Odesláno

Ano přesně jak říkáš. RC má jenom o trošku větší turbo a má tak o 25 koníků více, jinak motor stejný. Oba modely mají pouze 5-ti stupňovou převodovku a dosti tuhý sportovní podvozek, takže na dálnici není ani jeden vhodný :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...