Dave_k Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Tornado To tlacitko ma katalogovy cislo \"9926 FC\". Ujisti se, ze ti prodali to spravny. Ja jsem tlacitko kupoval asi pred rokem. Ta tvoje cena se mi zda jakasi vysoka. Uz si moc nevzpominam, ale zda se mi z jsem to tlacitko koupil (Peugeot Olomouc) ani ne za 50kc... Po mě chtěli před asi 3/4 rokem 140,- a vůbec jim to nebylo blbý. Jen tak mimochodem : funguje Vám někomu ten ceník na peugeo?áckejch stránkách? Mě to už několikátej den po zadání jakéhokoliv ref. čísla hlásí že nic nenašel. Citovat
Tornado Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Tenkrat jsem si to taky hledal na netu a cena byla nejak tech 150kc. Ale pamatuju si, ze jsem se divil tomu, ze to stalo tak malo. Tak nevim, mozna si to blbe pamatuju. Tlacitko jinak pasuje skvele... Zkousel jsem ted ten katalog na strankach Peugeotu a taky mi nefunguje... [upravil dne 8.3.06 Tornado] Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Dnes za to chtějí 160kč Fakt nechápu za co Jen kousek gumy Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Dnes za to chtějí 160kč Fakt nechápu za co Jen kousek gumy Jsem se koukal teď u sousedů v Německu a tam za to chtějí 5,12 € bez DPH. Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Petr 406 red Dnes za to chtějí 160kč Fakt nechápu za co Jen kousek gumy Jsem se koukal teď u sousedů v Německu a tam za to chtějí 5,12 € bez DPH. Je to děs jen za takovou blbost s taková cena . To je lepší kdyby jsem si to vyrobil v garáži Citovat
Dundee Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Mě tlačítko stálo 158,- v létě loni. Strránky Peugeotu mi vůbec celý nějak blbnou... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 11. březen 2006 Odesláno 11. březen 2006 Já to velké kupoval za cca 150Kč, potřebuji to malé na superblokádu, nevíte o něčem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.