Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Krása, krása, krása, první auto s žábrama :D . Až na ty barevná povedení, proč neudělají nějakou nápadnou barvičku, třeba fialovou ? Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Je to moc pěkný autíčko!!! Včera jsem v něm sedel a po 13 březnu mám slíbenou jízdu Citovat
Ajdamek Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Už se těším, až si ho zá pár let koupím. Tmavě červený ve 2.2 Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Já bych chtěl v me červené barvě (lucifer) a ve 3l nebo 2,7Hdi Citovat
Chip Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Aluško myslím že když budes mmit dost penez tak Ti udelaj treba ruzovy s puntikama:aut taky bych chtel aby mi za par (desitek)let rikal Pane ten 3,0 tohoto pjekneho kupatka:papa:super:super:super Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Chip Aluško myslím že když budes mmit dost penez tak Ti udelaj treba ruzovy s puntikama:aut taky bych chtel aby mi za par (desitek)let rikal Pane ten 3,0 tohoto pjekneho kupatka:papa:super:super:super Až za tak dlouho ??? To by chtělo aby bylo už teď v garáži Citovat
Dave_k Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Nádherný autíčko. Už je i na bilboardech. Jediný co se mi na něm nelíbí je ten pár vejfuků na straně . Lepší by byli buď na stranách sólo (viz.macarena) nebo uprostřed. A ještě ten volant. Trošku kreativity by to chtělo. [upravil dne 7/3/06 Dave_k] Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Nádherný autíčko. Už je i na bilboardech. Jediný co se mi na něm nelíbí je ten pár vejfuků na straně . Lepší by byli buď na stranách sólo (viz.macarena) nebo uprostřed. A ještě ten volant. Trošku kreativity by to chtělo. [upravil dne 7/3/06 Dave_k] To máš pravdu kdyby byl výfuk na obou stranách bylo by to hezčí. Ale když jsem ho viděl na vlastni oči a sedel jsem v něm tak jsem tohle neřešil byl jsem z něho natčenej Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Chip Peto Ja su bohuzel realista:roll:roll Ja bohužel taky, ale bylo by to fajn. Citovat
Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Chip Aluško myslím že když budes mmit dost penez tak Ti udelaj treba ruzovy s puntikama:aut taky bych chtel aby mi za par (desitek)let rikal Pane ten 3,0 tohoto pjekneho kupatka:papa:super:super:super Myslíš? Tak já se zeptám !! :D :D Citovat
Neon Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 teď jsem to sem chtěl napsat, jako novinku, když jsem to našel na seznamu :-D Já jsem ale brzda pomalej ... Citovat
Aluška Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red A co takhle růžový se srdíčkama Já bych se spokojila i s bílou barvičkou, třeba bych dostala slevu . A červená by taky nebyla špatná . Citovat
Aluška Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI pěknej interiér..... Takový interiér mám skoro ve své 306 :D :D . Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red A co takhle růžový se srdíčkama Já bych se spokojila i s bílou barvičkou, třeba bych dostala slevu . A červená by taky nebyla špatná . Červená by nebyla vůbec špatná Já jsem na červenou jak blázen moje oblíbená Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.