Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Boob Co rikate na upravenyho Trabiho http://www.super.cz/vtipky/2772-drsny-trabant.html Mě se nezdá ten tahokov vepředu, šlo by to hodně vylepšit. Motor asi menší zrůdnost, ale jinak dobrej nápad. Celkové provedení vypadá úžasně. Málokdy sem viděl tak masivně provedenou změnu auta, aby vypadala tak dobře a jednotně. Ještě by to chtělo ale udělat v realu. Citovat
Tommy306 Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 ...až na druhý pohled mi to docvaklo...3D Studio... Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 ...až na druhý pohled mi to docvaklo...3D Studio... Přesně taky mi to hned netrklo že to je foto montáž. Je to dobrá práce Citovat
Tommy306 Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Tommy306 ...až na druhý pohled mi to docvaklo...3D Studio... Přesně taky mi to hned netrklo že to je foto montáž. Je to dobrá práce vono to není ani tak fotomontáž jako spíš slušná práce v grafickým programu:super:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Tommy306 ...až na druhý pohled mi to docvaklo...3D Studio... Přesně taky mi to hned netrklo že to je foto montáž. Je to dobrá práce vono to není ani tak fotomontáž jako spíš slušná práce v grafickým programu:super:D Máš pravdu. Taky bych chtěl ten program abych si pohrál s mim autíčkem Citovat
Tommy306 Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Máš pravdu. Taky bych chtěl ten program abych si pohrál s mim autíčkem program by problém nebyl:roll...ale umět to v něm takhle:o:bojim Citovat
Vopičí Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: ravenius co trabant, ale nedavno jsem videl v tv vylepseny goggo-mobil, tech 12000 otacek na otackomeru vypada stejne brutalne jako to auto http://www.deutsche-werke.de/goggo.htm to je aspon tuning Tak tohle jsem už hooodně dlouho neviděl. :oS tím jet po silnici je jak dráždit hada bosou nohou. Ale ten motor je perfektní tajná zbraň pod kapotou, u tohohle auta by to nikdo nečekal:super:super:super Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Petr 406 red Máš pravdu. Taky bych chtěl ten program abych si pohrál s mim autíčkem program by problém nebyl:roll...ale umět to v něm takhle:o:bojim A kde se dá sehnat a víš co to je za program. A snad by se to člověk nějak naučil. Citovat
vector Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: ravenius co trabant, ale nedavno jsem videl v tv vylepseny goggo-mobil, tech 12000 otacek na otackomeru vypada stejne brutalne jako to auto http://www.deutsche-werke.de/goggo.htm to je aspon tuning Tak tohle jsem už hooodně dlouho neviděl. :oS tím jet po silnici je jak dráždit hada bosou nohou. Ale ten motor je perfektní tajná zbraň pod kapotou, u tohohle auta by to nikdo nečekal:super:super:super No moc tajná není Hele to 3D studio je asi nejvíc vidět, ta těch kamínkách vlevo a na té pneumatice u levého předního kola. Citovat
Aceman206 Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Tak to je super má pěkné kola :super:super opravdu pěkné to se povedlo:mrk Citovat
ART Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Hodně hodně hezkýýý. Taky bych si tagle hrál, ale to vypadá tak na 3týdny prace od rána do večera Dokážu si představit že to ze 3D studia je.. ;o) Citovat
Marda106 Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 jo tak trabantiky jsou krasne potuneny....:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.