nemo607 Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Zdravím všechny pažů?áky. Schaním manuál na 406 2,1 TD 12V jestli někdo má nebo ví kde sehnat budu rád za odpověd čau. Citovat
Ferry Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 myslis uzivatelsky manual , takovou tu knizku co se dava k autu, abys vedel jak nastartovat, kde rozsvitit svetla a popr vedel kam mas nalit palivo a vodu do ostrikovacu, a nebo servisni manual abys vedel jak mas vyndat motor, sundat hlavu a vymenit pistni krouzky ? Citovat
nemo607 Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Potřeboval bych cokoli v čem si přečtu o svém typu motoru ten malý manuál co se dává k autu mám v italštině(takže k ho...) a když jsem si objednal knihu z netu JAK NA TO tak jsou tam jen ty novější nafty a ne 2,1 TD. Citovat
Ferry Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 no preklad manualu ( te male knizky v aute ) mam nekde na disku ulozenej, jinak jsem si koupil anglickou knihu od Haynes, v podstate je to kniha ze ktere vychazi i ceske Jak na to ( napr. nektere obrazky a postupy jsou zcela prevzate ) ale tyka se to starsiho modelu. Ta kniha je k sehnani na www.techbooks.cz, primy odkaz na knihu kliknutim na obrazek [upravil dne 5/3/06 Ferry] Citovat
nemo607 Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Kdybys náhodou našel ten překlad byl bych moc rád díky za rady čau. Citovat
Ferry Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 tak preklad manualu byl mel byt odeslan, ma to asi 8Mb a je to dokument Wordu s priponou .doc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.