tatík Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Kdo poradí? U 405 1,6 benzínu mi při přejíždění ostrých nerovností - né na i více zvlněné vozovce - klepe něco na pravé straně v předu. Po kontrole na heveru při odlechčení a ani na jámě jsem na žádné volné uložení a ni čep nepřišel. Děkuji Citovat
rimmer Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 mozna horni ulozeni tlumice..pokud tam mas zvuk podobny jako kdyby jsi kladivkem tuknul do pruziny, tak to bude nejspis to. Taky jsem hledal problem na prave strane, vsecko bylo OK, na trasacich na STK taky, na heveru nic, az pak jsme nechali rozebrat horni ulozeni a bylo kaput... Prisel jsem na to i tak, ze jsem otevrek kapotu a sedl si na auto, prilozil ruku na misku, a bracha pomalu jel autem pres nerovnosti a docela to do te misky tukalo (trochu riskantni, ale jinak to ani potvrdit nejde ) Citovat
tatík Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 mám stejný pocit, že by to mohlo být od tlumičů. Když položím ruku na horní uložení a ztlačuji a houpu s autem je cítit určité klepání. To jsem pozoroval již dříve, že po vyjetí a to hlavně v zimně se ozývalo malé klepání, které se po ujetí několika kilometrů(myslím si že se tlumiče respektive olej v nich ohřáli)zmenšilo. Nyní ale je to klepání trochu jiné a při jízdě větší. Za radu však děkuji a určitě se na to uložení podívám Ještě přidám něco jiného - vyměnil jsem původní karburátor za karburátor z favorita a spotřeba i zimní starty jsou nesrovnatelě lepší, taky jsem měnil zapalovací cívku za naší a vše ok Citovat
starter Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 co uložení stabilizátoru? dal jsem nový gumy a fpoho Citovat
tatík Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 ty jsem dával před třemi roky a zdají se být dobré Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.