m.martinn Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 prosím poradte mi,jak má byt dobře napnuty rozvodový řemen,koukal jsem do knihy,tam jsem vyčetl,že se to napnutí meří nějakym přístrojem,ale když ten přístroj nemám,jak zjístim,že je řemen dobře napnuty.dík.Mam 306 benzínovou Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 nevím proč kontroluješ napnutí rozvodového řemenu,jestli si ho chceš měnit sám a nikdy jsi to nedělal tak to raději nedělej,zkušený mechanik i rukou pozná napnutí řemenu Citovat
zbrojnoš Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Jan má recht. Na rozvodový řemen s kladkou bych vůbec nešahal. To bych nechal na nějaký servis, kdo už to dělal a vyzná se v tom. A je pojištěný na blbost. (pojištěný na škodu způsobenou v zaměstnání) A jinak ta kladka je snad samonapínací, ne? Citovat
pagot Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 ale ani skusenej mechanik by to nemel napinat jen \"od oka\" za to by ho mohl nekdo pekelne nakopat do ....,,, Citovat
Hadra Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 ...řešíte stokrát řešený.chce si to jen vyhledat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.