Madilka Odesláno 22. srpen 2019 Odesláno 22. srpen 2019 při jízdě, zřejmě jak se se zapne sahara, začne kolísat napětí, je to hlavně zřejmé u ventilátoru, jehož otáčky kolísají v pravidelných intervalech(2 s), po zastavení je to vidět i na světlech a i u motoru kolísají otáčky, po vypnutí sahary se vše vrátí do normálu. . Je v elektrosoustavě nějaký regulátor napětí případně přímo v alternátoru ? podotýkám, že s autem jsem poslední měsíc najezdil s tímto problémem cca 2000 km a baterie drží. Jen s nástupem tohoto problému jsem zaznamenal, že po zapnutí klíčku se mi nerozsvítí kontrolka dobíjení. díky za rady a zkušenosti Citovat
inoxing Odesláno 22. srpen 2019 Odesláno 22. srpen 2019 (upraveno) Asi alternator, jestli nesviti kontrolka dobijeni pred startem. Regulator je jenom v alternatoru. Podivej se jeste na pripoje k alternatoru, jestli se sahara toci volne a kostru k motoru. Upraveno 22. srpen 2019 uživatelem inoxing Citovat
Madilka Odesláno 29. září 2019 Autor Odesláno 29. září 2019 alternátor opraven, výměna regulátoru, zřejmě i uhlíků, ložisek ..., problém zmizel, jen kontrolka stále nefunkční ale to zatím řešit nebudu, díky za odpovědi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.