poulmm Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Zdravím všechny, mám krátce P605 2,5TD, resp. přesedlal jsem z 205 1,8D. Mám problémy se startováním, za studena chytá dobře, horší je to už v zahřátém stavu. Vše jsem prošel a vše je v pořádku, od paliva po svíčky. Přisuzuji to době žhavení, v chladném stavu žhaví déle, než v zahřátém, což u tohoto auta je asi normální.Bohužel v tom zahřátém stavu je délka žhavení tak krátká, že na okamžitý start to nestačí a žhavení musím opakovat. Víte někdo jak se dá tato doba žhavení regulovat? Dále bych ještě rád ověřil spotřebu tohoto auta, průměrná spotřeba se mi pohybuje od 6 do 8 litrů, je to optimální? Díky za každou radu. Zdraví Pavel. Citovat
rimmer Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 nevim jak 2.5TD ale kdyz mi motor bezel ze studena aspon dve tri minutky a pohla se raficka teplomeru, tak uz zhavit nikdy nemusim a staci otocit a chytne okamzite. Citovat
Freedy Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Mám taky 605 2.5TD ta doba žhavení je vpořádku, za studena asi 8s za tepla se kontrolka pouze rozsvítí a zhasíná a auto naskakuje hned, ale kontrolka nechodí stejně jako to spínací relé který ti pouští proud ke žhavícím svíčkám. I když už kontrolka zhasne relé je ještě nějakou dobu sepnutý a dožhavuje, je to slyšet jak potom odpadne(takový klapnutí). Tak zkus když ti kontrolka zhasne chvíli počkat na to klapnutí a pak zkus nastartovat. Jinak já má průměrnou spotřebu od 7 do 8 L. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.