Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

mám krátce P605 2,5TD, resp. přesedlal jsem z 205 1,8D. Mám problémy se startováním, za studena chytá dobře, horší je to už v zahřátém stavu. Vše jsem prošel a vše je v pořádku, od paliva po svíčky. Přisuzuji to době žhavení, v chladném stavu žhaví déle, než v zahřátém, což u tohoto auta je asi normální.Bohužel v tom zahřátém stavu je délka žhavení tak krátká, že na okamžitý start to nestačí a žhavení musím opakovat. Víte někdo jak se dá tato doba žhavení regulovat? Dále bych ještě rád ověřil spotřebu tohoto auta, průměrná spotřeba se mi pohybuje od 6 do 8 litrů, je to optimální? Díky za každou radu. Zdraví Pavel.:myslim

Odesláno

nevim jak 2.5TD ale kdyz mi motor bezel ze studena aspon dve tri minutky a pohla se raficka teplomeru, tak uz zhavit nikdy nemusim a staci otocit a chytne okamzite.

Odesláno

Mám taky 605 2.5TD ta doba žhavení je vpořádku, za studena asi 8s za tepla se kontrolka pouze rozsvítí a zhasíná a auto naskakuje hned, ale kontrolka nechodí stejně jako to spínací relé který ti pouští proud ke žhavícím svíčkám. I když už kontrolka zhasne relé je ještě nějakou dobu sepnutý a dožhavuje, je to slyšet jak potom odpadne(takový klapnutí). Tak zkus když ti kontrolka zhasne chvíli počkat na to klapnutí a pak zkus nastartovat. Jinak já má průměrnou spotřebu od 7 do 8 L.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...