Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem, mám u svého peugeot 308 2009 problém s tím, že nejde napětí do klima kompresoru. Větrák běží, ale do kompresoru nejde šťáva. Nevíte někdo kde by mohl být problém? 

DSC_0013.JPG

Upraveno uživatelem mafian021
Odesláno

Ahoj, ventilátor možná občas běží, ale máš závadu na ovládací jednotce ventilátoru chlazení, takže někdy nezapnul a je tam ta chyba P0494. Můžeš zkusit chybu vymazat a ručně aktivovat diagnostikou ventilátor. Podle mojí zkušenosti to ale nepomůže nadlouho, takže bych rovnou objednal u číňana novou a vyměnil, je to práce na půl hoďky, dostaneš se k tomu po sundání krytu pod motorem, drží to na jednom torxu. V peugeotu k dostání za 1200 u číňana seženeš za 2-3 stovky. Oem: 9673999980.

Odesláno (upraveno)

Díky moc jdu hledat. A ještě hloupý dotaz to ovlivňuje i ten kompresor nebo mám hledat další problém? 

Upraveno uživatelem mafian021
Odesláno

Pokud nemá Ecu signál o zapnutí ventilátoru, tak kompresor nesepne, zatím bych řešil tu jednotku. Jinak je to k sehnání taky na automedik.cz nebo autorozvody.cz za nějakých 470Kč kdybys nechtěl čekat na tu čínu.

Odesláno

Děkuju moc za odpověď. Uź jsem objednal z číny tak počkám. V servisu to špatně diagnostikovali a vyměnili mi za 14 000 kompresor tak teď už to vydržím.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak konečně dorazil odpor z číny, tak jsem celý natěšený vlezl pod auto a zjistil jsem, že mám v autě trochu jiný než, který mi přišel.  Můžu to i tak namontovat? Půjde to? Fotky obou přikládám. 

DSC_0477.JPG

DSC_0478.JPG

Odesláno

Ahoj všem, tak relé vyměněno. Odkrytování a zakrytování motoru hodinka práce, výměna relé 4 minuty. Málem mě omylo když se po výměně nic nezměnilo, ale stačilo smazat v dia závadu a už chladí. 

Všem moc díky za rady a trpělivost s hloupými dotazy, jsem IT technik ne auto technik. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...