Petr 406 red Odesláno 12. březen 2006 Autor Odesláno 12. březen 2006 Cimrmanovi: \"Je to běs, je to běs\" Přesně tak Citovat
Guest majki33 Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Tak včera dopoledne to vypadelo docela nadějně, že už bude slušně a dneska je to zase v pr.... zase sníh do večera to roztaje v noci zmrzne, ráno škrábat pořád dokola to je na palici!!!!!! Citovat
Petr 406 red Odesláno 12. březen 2006 Autor Odesláno 12. březen 2006 To je přesně u nás to samý. Sníh přes noc napadne aby zase přes den roztál Citovat
Guest majki33 Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Mám malý děti a ty radost maj, on se vždy někdo najde he he. Citovat
Petr 406 red Odesláno 12. březen 2006 Autor Odesláno 12. březen 2006 Tak alespoň někdo má radost Citovat
aka Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 tech lidi, co maj radost je urcite vic, treba ted mi kamarad basnil, jak je to super. vratil se po trech tydnech z cejlonu......jinak ranni brodeni se zavejema po Praze je bajo zazitek, to uz tu dlouho nebylo.... Citovat
voštík Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Grrrr, Ladovská zima už mě pěkně .....grrrrr No ale už se blejská na lepší časy: nedávno jsem zabookoval letenky do Austrálie Citovat
Aluška Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Na léto nadávat nebudu i kdyby bylo hrozny hic. Já mam rad jaro a léto a moje autíčko taky To jsi můj člověk, raději v létě 35°C ve stínu, ale toto je moc :xvul . Odmetala jsem auto, bylo na něm snad 10 cm, měla jsem pak sníh úplně všude :-( Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Tak nějak vším. Nespokojeností lidstva, bobováním s naším prckem, tím, že můžu jezdit slidem... Lidi, smiřte se s tím, uleví se vám!!!! Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Až bude v letě hic, tak založím vlákno \"Zase hic :-(\" Je mi jasný, že spoustě lidem zima hooodně znepříjemňuje život (záchranky, hasiči, lidi na samotách... Taky ráno odmetám sníh z auta, doufám že nastartuju, že mi nebude lítat volnoběh. Ale proč se teda než vlezete ráno do chumelenice pořádně nezababušíte do bund a šál, čepic atd? To sněžení se dá přeci lehce eliminovat... Nevím, možná mě to nepřijde, třeba jsem zvyklej, hodně jsem třeba stopovával v takovejch sračkách, že jsem na to došel, že se stačí oblíct. Chápu, že třeba brňáci na to prostě nejsou zvyklí, že se jim třeba nechce chodit v pořádnejch zimních botách... Prostě se jenom musim usmát, když vyleze týpek z auta a na nohách má tenisky, zapadne do závěje. To pak zima zalejzá.... Citovat
Petr 406 red Odesláno 12. březen 2006 Autor Odesláno 12. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Na léto nadávat nebudu i kdyby bylo hrozny hic. Já mam rad jaro a léto a moje autíčko taky To jsi můj člověk, raději v létě 35°C ve stínu, ale toto je moc :xvul . Odmetala jsem auto, bylo na něm snad 10 cm, měla jsem pak sníh úplně všude :-( Přesně už aby těch 35°C bylo. Je to k steku když ten sníh pak zapadne všude Citovat
aka Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 ale to vis, ze to vim uz ted, ze jakmile bude nakejch osmatricet ve stinu, ze si budu prat, aby byla zase zima, obzvlast jestli v tom pocasi budu muset delat neco jineho nez lezet u vody...jenze sem se ve skole ucila, ze zijem v mirnem pasu a tak od pocasi ocekavam, ze bude mirne-v zime zima primerena, v lete vedro primereny. a ne ze se ted budu brodit na zastavku zavejema....!! Citovat
Petr 406 red Odesláno 12. březen 2006 Autor Odesláno 12. březen 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Až bude v letě hic, tak založím vlákno \"Zase hic :-(\" Tak jo, pak to založ Citovat
aka Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Jezkovi.voci Až bude v letě hic, tak založím vlákno \"Zase hic :-(\" Tak jo, pak to založ doufam, ze to bude brzo! Citovat
Kurt Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Původně zaslal: aka ...jenze sem se ve skole ucila, ze zijem v mirnem pasu a tak od pocasi ocekavam, ze bude mirne-v zime zima primerena, v lete vedro primereny... No taky nesmíš veřit všemu, co Ti ve škole říkají! Já jsem se tam zase učil, že \"Se Sovětským svazem na věčné časy!\" a jak to dopadlo? :aut Citovat
Aluška Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Až bude v letě hic, tak založím vlákno \"Zase hic :-(\" Je mi jasný, že spoustě lidem zima hooodně znepříjemňuje život (záchranky, hasiči, lidi na samotách... Taky ráno odmetám sníh z auta, doufám že nastartuju, že mi nebude lítat volnoběh. Ale proč se teda než vlezete ráno do chumelenice pořádně nezababušíte do bund a šál, čepic atd? To sněžení se dá přeci lehce eliminovat... Nevím, možná mě to nepřijde, třeba jsem zvyklej, hodně jsem třeba stopovával v takovejch sračkách, že jsem na to došel, že se stačí oblíct. Chápu, že třeba brňáci na to prostě nejsou zvyklí, že se jim třeba nechce chodit v pořádnejch zimních botách... Prostě se jenom musim usmát, když vyleze týpek z auta a na nohách má tenisky, zapadne do závěje. To pak zima zalejzá.... Já prostě zimu nesnáším, chodím oblečená, myslím dost a dost, bez zimních bot, dvou svetrů a kabátu až na zem, bych nešla ani se smetím, ale stejně je mi pořád zima. Takže nevím, co jiného mám ještě dělat???? :myslim Kdybych na to měla, tak se na zimu sbalím a odletím někam na Thajska a vrátím se, až tady bude opravdu teplo. Citovat
Petr 406 red Odesláno 12. březen 2006 Autor Odesláno 12. březen 2006 Kdybych na to měla, tak se na zimu sbalím a odletím někam na Thajska a vrátím se, až tady bude opravdu teplo. To by bylo nejlepší řešeni Taky bych hned zmizel Citovat
aka Odesláno 12. březen 2006 Odesláno 12. březen 2006 Původně zaslal: Kurt No taky nesmíš veřit všemu, co Ti ve škole říkají! Já jsem se tam zase učil, že \"Se Sovětským svazem na věčné časy!\" a jak to dopadlo? :aut Jo, to by bylo asi pekny tema: v cem vas realita prekvapila oproti tomu, co jsete se dozvedeli ve skole? ja uz se ale takovyhle veci neucila:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.