Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera dopoledne to vypadelo docela nadějně, že už bude slušně a dneska je to zase v pr.... zase sníh do večera to roztaje v noci zmrzne, ráno škrábat pořád dokola to je na palici!!!!!!

Odesláno

tech lidi, co maj radost je urcite vic, treba ted mi kamarad basnil, jak je to super. vratil se po trech tydnech z cejlonu......jinak ranni brodeni se zavejema po Praze je bajo zazitek, to uz tu dlouho nebylo....

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Na léto nadávat nebudu i kdyby bylo hrozny hic. Já mam rad jaro a léto a moje autíčko taky :D

To jsi můj člověk, raději v létě 35°C ve stínu, ale toto je moc :xvul :xvul . Odmetala jsem auto, bylo na něm snad 10 cm, měla jsem pak sníh úplně všude :-(

Odesláno

Až bude v letě hic, tak založím vlákno \"Zase hic :-(\"

Je mi jasný, že spoustě lidem zima hooodně znepříjemňuje život (záchranky, hasiči, lidi na samotách... Taky ráno odmetám sníh z auta, doufám že nastartuju, že mi nebude lítat volnoběh. Ale proč se teda než vlezete ráno do chumelenice pořádně nezababušíte do bund a šál, čepic atd? To sněžení se dá přeci lehce eliminovat... Nevím, možná mě to nepřijde, třeba jsem zvyklej, hodně jsem třeba stopovával v takovejch sračkách, že jsem na to došel, že se stačí oblíct. Chápu, že třeba brňáci na to prostě nejsou zvyklí, že se jim třeba nechce chodit v pořádnejch zimních botách... Prostě se jenom musim usmát, když vyleze týpek z auta a na nohách má tenisky, zapadne do závěje. To pak zima zalejzá....

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Na léto nadávat nebudu i kdyby bylo hrozny hic. Já mam rad jaro a léto a moje autíčko taky :D

To jsi můj člověk, raději v létě 35°C ve stínu, ale toto je moc :xvul :xvul . Odmetala jsem auto, bylo na něm snad 10 cm, měla jsem pak sníh úplně všude :-(

Přesně už aby těch 35°C bylo. Je to k steku když ten sníh pak zapadne všude :grr

Odesláno

ale to vis, ze to vim uz ted, ze jakmile bude nakejch osmatricet ve stinu, ze si budu prat, aby byla zase zima, obzvlast jestli v tom pocasi budu muset delat neco jineho nez lezet u vody...jenze sem se ve skole ucila, ze zijem v mirnem pasu a tak od pocasi ocekavam, ze bude mirne-v zime zima primerena, v lete vedro primereny. a ne ze se ted budu brodit na zastavku zavejema....!!

Odesláno

Původně zaslal: Jezkovi.voci

Tak jo, pak to založ :D

doufam, ze to bude brzo!

Odesláno
Původně zaslal: aka

...jenze sem se ve skole ucila, ze zijem v mirnem pasu a tak od pocasi ocekavam, ze bude mirne-v zime zima primerena, v lete vedro primereny...

No taky nesmíš veřit všemu, co Ti ve škole říkají!

Já jsem se tam zase učil, že \"Se Sovětským svazem na věčné časy!\" a jak to dopadlo? :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Je mi jasný, že spoustě lidem zima hooodně znepříjemňuje život (záchranky, hasiči, lidi na samotách... Taky ráno odmetám sníh z auta, doufám že nastartuju, že mi nebude lítat volnoběh. Ale proč se teda než vlezete ráno do chumelenice pořádně nezababušíte do bund a šál, čepic atd? To sněžení se dá přeci lehce eliminovat... Nevím, možná mě to nepřijde, třeba jsem zvyklej, hodně jsem třeba stopovával v takovejch sračkách, že jsem na to došel, že se stačí oblíct. Chápu, že třeba brňáci na to prostě nejsou zvyklí, že se jim třeba nechce chodit v pořádnejch zimních botách... Prostě se jenom musim usmát, když vyleze týpek z auta a na nohách má tenisky, zapadne do závěje. To pak zima zalejzá....

Já prostě zimu nesnáším, chodím oblečená, myslím dost a dost, bez zimních bot, dvou svetrů a kabátu až na zem, bych nešla ani se smetím, ale stejně je mi pořád zima. Takže nevím, co jiného mám ještě dělat???? :myslim :myslim Kdybych na to měla, tak se na zimu sbalím a odletím někam na Thajska a vrátím se, až tady bude opravdu teplo.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

No taky nesmíš veřit všemu, co Ti ve škole říkají!

Já jsem se tam zase učil, že \"Se Sovětským svazem na věčné časy!\" a jak to dopadlo? :D:aut

Jo, to by bylo asi pekny tema: v cem vas realita prekvapila oproti tomu, co jsete se dozvedeli ve skole? ja uz se ale takovyhle veci neucila:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...