Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red U nás dnes taky zase hrozně chumelilo je to děsný a teď zase padá . Jen doufám že alespoň letos bude hezky léto když už ta zima stala za *****. Ano, v létě teploty pod 30°C neuznávám . Já bych se spokojil s 25-30°C jen hlavně aby léto nebylo jako v loni Citovat
Pinďa Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Je to k nas......ní, zase napadl sníh (jen 10 cen?áků), ale kdo to má pořát uklízet. A hlavně kdo to má pořád čistit z auta. [upravil dne 9/3/06 Pinďa] Citovat
Aluška Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red U nás dnes taky zase hrozně chumelilo je to děsný a teď zase padá . Jen doufám že alespoň letos bude hezky léto když už ta zima stala za *****. Ano, v létě teploty pod 30°C neuznávám . Já bych se spokojil s 25-30°C jen hlavně aby léto nebylo jako v loni Loni to bylo špatné, to je pravda. Já bych se vůbec nezlobila, kdyby už v dubnu bylo kolem 25 °C a postupně by to šlo k té 30 a vydrželo to tak do září a potom bych si objednala nějaký pěkný říjen, s teplotama kolem 20 °C a krásný slunečný listopad . Děkuji Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Pinďa Je to k nas......ní, zase napadl sníh (jen 10 cen?áků), ale kdo to má pořát uklízet. A hlavně kdo to má pořád čistit z auta. Chudák auto :-( bejt pořád pod sněhem. To u nás sice napadne ale zase hned roztaje Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red U nás dnes taky zase hrozně chumelilo je to děsný a teď zase padá . Jen doufám že alespoň letos bude hezky léto když už ta zima stala za *****. Ano, v létě teploty pod 30°C neuznávám . Já bych se spokojil s 25-30°C jen hlavně aby léto nebylo jako v loni Loni to bylo špatné, to je pravda. Já bych se vůbec nezlobila, kdyby už v dubnu bylo kolem 25 °C a postupně by to šlo k té 30 a vydrželo to tak do září a potom bych si objednala nějaký pěkný říjen, s teplotama kolem 20 °C a krásný slunečný listopad . Děkuji To mas pravdu to by bylo super. Já bych bral aby bylo pořad hezky a jen začátkem prosince napadl sníh a na konci ledna zase zmizel a pak jen hezky a teplo to by bylo Citovat
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 A co kdybychom sli misto stavkovat sankovat? jenze to by ten snih musel vydrzet....:myslim:myslimco to je za zimu??? a jen dotaz-loni bylo leto? a ted nemyslim ty tri dny v cervnu, kdy sem se priserne spalila..... Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: aka A co kdybychom sli misto stavkovat sankovat? jenze to by ten snih musel vydrzet....:myslim:myslimco to je za zimu??? a jen dotaz-loni bylo leto? a ted nemyslim ty tri dny v cervnu, kdy sem se priserne spalila..... Tak to jsi napsala dobře: loni bylo leto? Bohužel bylo, ale taky bych řekl že ne Citovat
aka Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Tak to jsi napsala dobře: loni bylo leto? Bohužel bylo, ale taky bych řekl že ne Ale ja to myslela vazne.....sem tu v lete ctrnact dni nebyla, ale jinak mam pocit, ze slunecno snad nebylo za cely leto.. Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red Tak to jsi napsala dobře: loni bylo leto? Bohužel bylo, ale taky bych řekl že ne Ale ja to myslela vazne.....sem tu v lete ctrnact dni nebyla, ale jinak mam pocit, ze slunecno snad nebylo za cely leto.. Bylo jen sem tam pěkně jinak pořad deštivo a zataženo a zima Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Tak dnes večer u nás začalo hustě chumelit Zítra ráno to bude pořádnej masakr Citovat
Aluška Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Chumelí se, chumelí, padá snížek bílý, hrabeme se v pr...i, máme dlouhou chvíli . Tak takovou básničku řekl můj brácha, když byl v první třídě a učitelka ho vyzvala, a? poví nějakou básničku. Naši z toho měli pěknej průšvih :D :D. [upravil dne 8/3/06 Aluška] Citovat
Bohouš Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Já už normálně prodám ALU kola a koupím nové zimáky - sezóna začíná.....:grr:grr:grr Citovat
Garfield Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Mně nevadí, že sněží. Jen mi vadí, že sněží i tady v Praze, to nebejvalo. Kvůli počasí jsem se stěhoval z Liberce do Prahy, smrádek ale teplíčko, a ono mě to po pár letech dostihlo Asi koupim tu chatku po Havlovi v Portugalsku, zrovna ji prodává. Kolikpak za ní asi bude chtít... Citovat
Bohouš Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 HA takže za ten sníh v Praze může Garfield.........:D:papa Citovat
Aluška Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 V Brně taky sněží :grr . Už je to trapný . Citovat
lexa Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Tak sakra, vylezu z kutlochu kde mám počítač a své království, kouknu z okna a co nevidím, vzduchech létá to bílé svinstvo zvané sníh!:bojim:o:bojim Citovat
Aluška Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: lexa Tak sakra, vylezu z kutlochu kde mám počítač a své království, kouknu z okna a co nevidím, vzduchech létá to bílé svinstvo zvané sníh!:bojim:o:bojim :D :D Citovat
Petr 406 red Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Chumelí se, chumelí, padá snížek bílý, hrabeme se v pr...i, máme dlouhou chvíli . Tak takovou básničku řekl můj brácha, když byl v první třídě a učitelka ho vyzvala, a? poví nějakou básničku. Naši z toho měli pěknej průšvih :D :D. [upravil dne 8/3/06 Aluška] Pěkná básnička šikovnej bracha Citovat
Petr 406 red Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 U nás do rána napadlo asi 5cm ale během dne sršelo (prší) a je to pryč a jen mokro a bahno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.