Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: Petr 406 red

U nás dnes taky zase hrozně chumelilo je to děsný a teď zase padá :grr. Jen doufám že alespoň letos bude hezky léto když už ta zima stala za *****.

Ano, v létě teploty pod 30°C neuznávám :D .

Já bych se spokojil s 25-30°C jen hlavně aby léto nebylo jako v loni :bojim

Odesláno

Je to k nas......ní, zase napadl sníh (jen 10 cen?áků), ale kdo to má pořát uklízet. :aut:bojim:aut

A hlavně kdo to má pořád čistit z auta. :grr:myslim:grr

[upravil dne 9/3/06 Pinďa]

Odesláno

U nás dnes taky zase hrozně chumelilo je to děsný a teď zase padá :grr. Jen doufám že alespoň letos bude hezky léto když už ta zima stala za *****.

Loni to bylo špatné, to je pravda. Já bych se vůbec nezlobila, kdyby už v dubnu bylo kolem 25 °C a postupně by to šlo k té 30 a vydrželo to tak do září a potom bych si objednala nějaký pěkný říjen, s teplotama kolem 20 °C a krásný slunečný listopad :cool: . Děkuji :D

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Je to k nas......ní, zase napadl sníh (jen 10 cen?áků), ale kdo to má pořát uklízet. :aut:bojim:aut

A hlavně kdo to má pořád čistit z auta. :grr:myslim:grr

Chudák auto :-( bejt pořád pod sněhem. To u nás sice napadne ale zase hned roztaje

Odesláno

Loni to bylo špatné, to je pravda. Já bych se vůbec nezlobila, kdyby už v dubnu bylo kolem 25 °C a postupně by to šlo k té 30 a vydrželo to tak do září a potom bych si objednala nějaký pěkný říjen, s teplotama kolem 20 °C a krásný slunečný listopad :cool: . Děkuji :D

To mas pravdu to by bylo super.

Já bych bral aby bylo pořad hezky a jen začátkem prosince napadl sníh a na konci ledna zase zmizel a pak jen hezky a teplo to by bylo :D

Odesláno

A co kdybychom sli misto stavkovat sankovat? jenze to by ten snih musel vydrzet....:myslim:myslim:myslimco to je za zimu???

a jen dotaz-loni bylo leto? a ted nemyslim ty tri dny v cervnu, kdy sem se priserne spalila.....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: aka

A co kdybychom sli misto stavkovat sankovat? jenze to by ten snih musel vydrzet....:myslim:myslim:myslimco to je za zimu???

a jen dotaz-loni bylo leto? a ted nemyslim ty tri dny v cervnu, kdy sem se priserne spalila.....:myslim

Tak to jsi napsala dobře: loni bylo leto? :D Bohužel bylo, ale taky bych řekl že ne :D

Odesláno

Tak to jsi napsala dobře: loni bylo leto? :D Bohužel bylo, ale taky bych řekl že ne :D

Ale ja to myslela vazne.....sem tu v lete ctrnact dni nebyla, ale jinak mam pocit, ze slunecno snad nebylo za cely leto.. :(

Odesláno
Původně zaslal: aka

Ale ja to myslela vazne.....sem tu v lete ctrnact dni nebyla, ale jinak mam pocit, ze slunecno snad nebylo za cely leto.. :(

Bylo jen sem tam pěkně jinak pořad deštivo a zataženo a zima :grr

Odesláno

:D Chumelí se, chumelí, padá snížek bílý, hrabeme se v pr...i, máme dlouhou chvíli :D . Tak takovou básničku řekl můj brácha, když byl v první třídě a učitelka ho vyzvala, a? poví nějakou básničku. Naši z toho měli pěknej průšvih :D :D :D :D.

[upravil dne 8/3/06 Aluška]

Odesláno

Mně nevadí, že sněží. Jen mi vadí, že sněží i tady v Praze, to nebejvalo. Kvůli počasí jsem se stěhoval z Liberce do Prahy, smrádek ale teplíčko, a ono mě to po pár letech dostihlo :bojim Asi koupim tu chatku po Havlovi v Portugalsku, zrovna ji prodává. Kolikpak za ní asi bude chtít...

Odesláno

Tak sakra, vylezu z kutlochu kde mám počítač a své království, kouknu z okna a co nevidím, vzduchech létá to bílé svinstvo zvané sníh!:bojim:bojim:o:bojim

Odesláno
Původně zaslal: lexa

Tak sakra, vylezu z kutlochu kde mám počítač a své království, kouknu z okna a co nevidím, vzduchech létá to bílé svinstvo zvané sníh!:bojim:bojim:o:bojim

:D :D :D :D

Odesláno

:D Chumelí se, chumelí, padá snížek bílý, hrabeme se v pr...i, máme dlouhou chvíli :D . Tak takovou básničku řekl můj brácha, když byl v první třídě a učitelka ho vyzvala, a? poví nějakou básničku. Naši z toho měli pěknej průšvih :D :D :D :D.

[upravil dne 8/3/06 Aluška]

Pěkná básnička :D šikovnej bracha :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...