Niklix Odesláno 2. srpen 2019 Odesláno 2. srpen 2019 Zdravím, mám asi 3 týždne peugeot 407 sw 2.0 hdi a bol kupovaný s tým že je FAP odstranený. Auto nehlási žiadnu chybu ohľadom fap ani nič len sa občas spustí "vypaľovanie fap" (pár minút auto cuká, zapne sa výhrev zrkadiel atď..) . A problém je s ním je taký že auto dymí na čierno. Keď naštartujem a pridám trochu plyn tak vidím v spätnom zrkadle dym, to isté aj pri akcelerácii, cúvaní atď.. Myslel som si že to je kvôli odstranenemu FAP filtru ale ten vraj nemá nič s dymovosťou. Auto ide veľmi slušne, nepocitujem žiadne problémy s motorom pri jazde, auto je po výmene spojky, dvojhmoty a brzd. Kde by mohol byť problém ? Napadlo ma či nie je chyba v EGR alebo v nejakej hadici, ale to by som asi pocítil pri rýchlej jazde. Nakoniec sem pridávam video ako to dymí pri prudkej akcelerácii (asi do 4000 otáčok) Citovat
krtek 2 Odesláno 2. srpen 2019 Odesláno 2. srpen 2019 neni nacipovane? obcas sa to stane po cipe ze je z toho dymovnica Citovat
Niklix Odesláno 2. srpen 2019 Autor Odesláno 2. srpen 2019 Bývali majiteľ nespomínal nič tak snáď nie. Ako by sa to dalo zistiť ? Citovat
krtek 2 Odesláno 2. srpen 2019 Odesláno 2. srpen 2019 (upraveno) no laicky asi len tak ze to oproti inej 407 pojde jak strela proste je tam vela nafty a menej natlaceneho vzduchu tak pozri vzduchovy filter ci je cisty ale to by bolo jednoduche taktiez to mozu robit vstreky alebo zasrane sanie od egru karbon ale toho by tam muselo byt strasne vela Upraveno 2. srpen 2019 uživatelem krtek 2 ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.