Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebuji poradit. Mám v P806 Webasto a nechce mi najednou naskočit, když je pod +4 st.C. Když odpojím konektor

přívodu 12V a zapojím, tak se rozeběhne, ale asi po 1 minutě vypne a nic. Nevím kde jsou čidla. Nevíte v čem je problém ??

Díky za pomoc

Odesláno

Rozeběhne, jako že skutečně běží, a nebo se jen zkouší nastartovat a nepodaří se mu to? To je bohužel pak nějaká závada přímo v tom webastu, a je potřeba to vzít na diagnostiku, pokud k tomu nemáš ty hodiny s diagnostikou.

Odesláno

Myslím, že se opravdu nastartuje podle toho, že se dle mě začne trochu ohřívat výfuk. Nevím, jestli je na Webastu nějaká kontrolka zda je opravdu zažehnuto. Začne také bzučet (asi čerpadlo). Asi budu muset opravdu zajet na diagnostiku kde dělají Webasto. Zatím díky.

Odesláno

Mas teplovzdusne alebo taplovodne?

Odpajanim privodu napatia nic neziskas,staci vypnut a zapnut kurenie vypinacom.Ak mas vo vypinaci diodu,ta by mala po zapnuti svietit,pri poruche blikat.ak blika,tak opis pocet pomalych impulzov,najprv ide 5 rychlych,potom pomale ktore signalizuju o aku poruchu sa jedna.Ak vypinac nesvieti,daju sa chyby precitat bud cez PC diagnostiku alebo: Pri teplovzdusnom(typ AT 2000 a pod)je pri kureni,tam kde don vedu kable taky jeden modry,ku ktoremui ked pripojis napriklad diodovu skusacku a das o kostru a ona pri poruche bude blikat tie uz popisane kody.Pri teplovodnom (napr ThermoTop...)je s tym diagnostickym pripojenim trosku problem,zalezi od typu montaze,ale vacsinou je bud pti samotnom kureni zaslepena svorka alebo je niekde pri ovladaci.Princip vybratia kodu je rovnaky.

[upravil dne 3.3.06 malypeto]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...